ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Αρβανίτης: «Η Ελπίδα Νίνου είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε»

Δημήτρης Αρβανίτης: «Η Ελπίδα Νίνου είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε»
Ο Δημήτρης Αρβανίτης.
Glomex

Ο Δημήτρης Αρβανίτης ανέφερε μεταξύ άλλων πως κατά τη γνώμη του, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι «αυτοκαταστροφικός».

Ο Δημήτρης Αρβανίτης σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και την Ελπίδα Νίνου. Ο σκηνοθέτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε πως κατά τη γνώμη του, ο ηθοποιός είναι «αυτοκαταστροφικός».

«Ο Φιλιππίδης είναι ένας αυτοκαταστροφικός τύπος, κατά τη γνώμη μου, πάντα έτσι ήταν. Ήταν επιθετικός παντού. Δεν κουνάω το δάχτυλο ότι "πρέπει να τον κρεμάσουμε", αλλά το να ξεφύγεις μια φορά είναι πολύ διαφορετικό από το να ξεφεύγεις συνέχεια. Και τώρα, δυστυχώς για αυτόν τον άνθρωπο, δεν πρόσεξε, δεν χαλιναγώγησε τον εαυτό του κι εκπλήρωσε την κακή του διάθεση», σχολίασε ο σκηνοθέτης.

Αναφερόμενος στην Ελπίδα Νίνου είπε: «Είναι ένας άνθρωπος, που προφανώς δεν έχει προσωπικότητα. Αν έχεις προσωπικότητα και έχουν συμβεί όλα αυτά, τουλάχιστον έχεις αμφιβολίες. Αυτή βγαίνει και μιλάει σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα δίπλα της. Φαίνεται κατά τη γνώμη μου ότι είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε».

«Αντιθέτως, κοίταζε πώς θα τα καπελώσει. Καταλαβαίνω ένα πάθος, αλλά εδώ πέρα έχουμε μια παθητική θέση δική της, που αυτό για μένα είναι τραγικό. Αυτές τις ημέρες έχει αρχίσει να γίνεται ενεργητική», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις