GOSSIP

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας: Πώς δημιουργήθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο παίκτες

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας: Πώς δημιουργήθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο παίκτες

Survivor: Το φλερτ Βρισηίδας και Σπύρου ξεκίνησε πολύ ρομαντικά... στη βροχή! Πότε έγινε το πρώτο σκίρτημα; 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας». Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μίλησαν για τη σχέση τους, τον τρόπο που ερωτεύτηκαν αλλά και την καθημερινότητά τους.

Οι ίδιοι αποκάλυψαν ότι προσωρινά μένουν στο σπίτι των γονιών του Σπύρου Μαρτίκα μέχρι να γίνει ανακαίνιση στο δικό τους σπίτι. Μάλιστα όπως είπε η Βρισηίδα, «τα πεθερικά» μένουν μόνιμα στην Κάλυμνο και ήρθαν Αθήνα για να τη γνωρίσουν.

Το ζευγάρι μίλησε και για τον τρόπο που γνωρίστηκε. Οι δυο τους είναι μαζί από το πάρτι ένωσης του Survivor. «Είχαμε και μερικούς τσακωμούς στο παιχνίδι κι επιπλέον εγώ έφυγα δέκα ημέρες νωρίτερα αλλά αυτό δεν μας πτόησε», πρόσθεσε η Βρισηίδα.

Ο φαρμακοποιός δήλωσε ότι το πρώτο «σκίρτημα» έγινε όταν έβρεχε καταρρακτωδώς στο πάρτι της ένωσης και ήρθε το μοντέλο και ξάπλωσε πάνω του.

«Λόγω καιρικών συνθηκών το πάρτι έγινε την επόμενη ημέρα. Περιμέναμε να σταματήσει η βροχή για 3-4 ώρες κάτσαμε σε ένα υπόστεγο όλοι μαζί. Είχε φύγει και η Ευρυδίκη που ήταν η κολλητή μου στο παιχνίδι, οπότε πιο μεγάλη ασφάλεια ένιωσα με τον Σπύρο, για να πάω να ξαπλώσω και να μου βάλει ένα μπουφανάκι που βρήκε εκεί πέρα. Ένιωσα ασφάλεια ότι αν κοιμηθώ δεν θα αφήσει κάποιον να με πειράξει», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια.

Για την πρώτη επέτειο γάμου... έχουν καιρό ακόμα, αφού γιορτάζουν στις 15 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης:

Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι «καυτές» φωτογραφίες της πρώην Survivor

All Star Survivor: O Ατζούν κάνει τα πάντα για να βάλει την εντυπωσιακή ξανθιά στο ριάλιτι επιβίωσης