GOSSIP

Ελένη Πετρουλάκη: Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ήμουν τρεις μέρες σε κώμα

Ελένη Πετρουλάκη: Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ήμουν τρεις μέρες σε κώμα
H Ελένη Πετρουλάκη.
Glomex

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης προχώρησε η Ελένη Πετρουλάκη.

Η Ελένη Πετρουλάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, για την επαγγελματική της πορεία αλλά και για την επιλογή της να μετακομίσει στο εξωτερικό αλλά και για τον γάμο της.

«Δέκα χρόνια πήρε για να κρατήσω το πρώτο παιδί στην αγκαλιά μου. Όταν κράτησα το τεστ εγκυμοσύνης δεν το πίστευα ούτε εγώ η ίδια. Με έπιασε φόβος. Δεν υπάρχει μοναστήρι στην Ελλάδα και τη Σερβία που να μην το έχω επισκεφθεί. Ό,τι τάμα υπάρχει, το έχω κάνει. Πιστεύω πολύ. Ο Θεός είναι μεγάλος και δεν αφήνει κανέναν» είπε η γυμνάστρια μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

«Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα μία σοβαρή επιπλοκή και τρεις μέρες ήμουν σε κώμα. Δεν έχασα την πίστη μου. Ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω. Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Έκανα εξετάσεις και διαπίστωσα πως είχα ένα αυτοάνοσο στις αρθρώσεις. Δεν το έβαλα κάτω. Ήθελα να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητα μου και έτσι έφτιαξα το πρόγραμμα rehabilitation fitness», εξήγησε.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, αναφέρθηκε και στην περίοδο που της είπαν να πάρει μέρος στα καλλιστεία. «Όταν υψηλόβαθμα στελέχη του ANT1 μου πρότειναν να πάρω μέρος στα καλλιστεία τους είπα “δεν είμαι μοντέλο, θα συνεχίσω να κάνω γυμναστική”. Η πρόταση για τον Πρωινό Καφέ με τη Ρούλα Κορομηλά ήρθε απρόοπτα. Έπρεπε να είμαι στο πλατό του Πρωινού Καφέ στις 6.30 το πρωί. Όταν μου έκλεψαν το μηχανάκι μου, δεν ξεχνώ το πόσο μου συμπαραστάθηκε η Ρούλα. Η Ρούλα επέμενε να κάνω το πρώτο μου εξώφυλλο στο “tv ζάπινγκ”. Είχε πάρει τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη και του είπε “Θέλω να κάνεις εξώφυλλο την Ελένη”», περιέγραψε.

Για την απόφασή της να πάει στο εξωτερικό, η Ελένη Πετρουλάκη υπογράμμισε πως «το 1994 που πήρα μεταγραφή στο Star μου έγινε πρόταση να φύγω για την Αμερική. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Πήγα μόνη στο Λος Άντζελες. Εκεί γνώρισα τη Χάλι Μπέρι. Ήταν πρότυπο για μένα ο τρόπος που μιλούσε. Γύρισα για λίγο στην Ελλάδα με προοπτική να φύγω και πάλι για το Λος Άντζελες άλλα τότε γνώρισα τον Ίλια».

Για τη γνωριμία και το γάμο με τον Ίλια Ίβιτς, η Ελένη Πετρουλάκη είπε: «Το πρώτο ραντεβού με τον Ίλια ήταν σε ένα ελληνάδικο στο Πειραιά. Είχα βγει με τις φίλες μου για να γιορτάσουμε την επιστροφή μου. Στο διπλανό τραπέζι ήταν ο Ίλια και είπα στη φίλη μου “αυτός μου αρέσει”. Μου έστειλε λουλούδια και μου είπε “για τα δημοσιεύματα, να μη λένε ψέματα” γιατί δημοσιεύματα τότε έγραφαν ότι μου έστελνε λουλούδια. Με τον Ίλια έχουμε παντρευτεί δυο φορές: και με πολίτικο και με θρησκευτικό γάμο. Όταν έγινε ο πολίτικος γάμος φύγαμε από την πίσω πόρτα του δημαρχείου. Ο θρησκευτικός γάμος έγινε μόνο με τους στενούς συγγενείς μας και παιδάκια από τη γειτονιά».

Σχετικές ειδήσεις

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Στο ορφανοτροφείο έμεινα μέχρι την τρίτη λυκείου, ήμουν μόνος μου»

Οι διάσημοι που έχει «πεθάνει» το διαδίκτυο - Από τον Γιώργο Μάγγα στον Τομ Κρουζ

Η Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη «έκαψε» την Αθηνά στο δικαστήριο και το Twitter ξεσηκώθηκε