GOSSIP

Προειδοποίηση πρίγκιπα Τζορτζ στους συμμαθητές του: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, να προσέχετε»

Προειδοποίηση πρίγκιπα Τζορτζ στους συμμαθητές του: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, να προσέχετε»
«Ο Τζορτζ καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς»
AP Photo

Μετά από καβγά με έναν συμμαθητή του, ο 9χρονος πρίγκιπας Τζορτζ προειδοποίησε τους συμμαθητές του 

Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις εννέα ετών, φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ ξέρει ακριβώς σε ποια οικογένεια ανήκει και όπως φαίνεται θέλει να βεβαιωθεί ότι το γνωρίζουν καλά και οι συνομήλικοί του.

Σύμφωνα με τη βασιλική συγγραφέα Katie Nicholl, ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον είπε στους συμμαθητές του, μετά από καβγά, ότι καλύτερα να είναι προσεκτικοί γιατί ο μπαμπάς του μια μέρα θα γίνει Βασιλιάς.

«Ο Τζορτζ καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς. Επειδή είναι μικρό αγόρι, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, καβγάδισε με τους φίλους του στο σχολείο, και τότε ξεστόμισε το απίστευτο: "Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχετε"», ισχυρίστηκε η Katie στο βασιλικό της βιβλίο, «The New Royals».

Η βασιλική εμπειρογνώμονας ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, στους οποίους δόθηκαν οι νέοι βασιλικοί τίτλοι τους μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β', μεγαλώνουν τα τρία τους παιδιά με κατανόηση της μοναρχίας.

«Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα τον Πρίγκιπα Τζορτζ, έχοντας επίγνωση του ποιος είναι και του ρόλου που θα κληρονομήσει, αλλά θέλουν να μην τα βαρύνουν με την αίσθηση του καθήκοντος», υποστήριξε η Κέιτι στο βιβλίο της.

Ο μεγαλύτερος εγγονός του βασιλιά Καρόλου Γ ' και η νύφη του φέρεται να είπαν στον Τζορτζ ότι θα γίνει βασιλιάς της Αγγλίας, κάποια στιγμή γύρω στα έβδομα γενέθλιά του, ωστόσο δεν είναι λεπτομέρειες που αποκάλυψε δημόσια.

Σχετικές ειδήσεις:

Μέγκαν - Χαρι: Ο υποβιβασμός στο site της βασιλικής οικογένειας και το νέο επεισόδιο στο Spotify

Νέος σάλος με Μέγκαν - Χάρι: Σωματοφύλακάς τους είχε ομολογήσει απόπειρα δολοφονίας της γυναίκας του

Βρετανία: Το πρώτο ταξίδι του πρίγκιπα Ουίλιαμ στην Ουαλία με τον νέο τίτλο του