GOSSIP

Μαριαγάπη για Βίκυ Καγιά: «Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»

Μαριαγάπη για Βίκυ Καγιά: «Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»
instagram

Η πρώην παίκτρια του GNTM σχολιάζει τη φετινή κριτική επιτροπή και δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της για τα όσα βλέπει

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά, πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία ξεχώρισε πριν δύο χρόνια με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας μίλησε για την εξέλιξή της μέχρι και σήμερα αλλά σχολίασε επίσης την επιτροπή του GNTM και τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν τις κοπέλες.

«Μετά το GNTM η ζωή μου πάει πάρα πολύ καλά, έχω ταξιδέψει, έχω χαλαρώσει κι εχω φάει καλά. Τα κιλά μου τώρα είναι φυσιολογικά. Πέρασα μια περίεργη φάση και ο οργανισμός μου κατέρρευσε. Έκανα μια διατροφή δύο μηνών κι έφτασα 47 κιλά από το πουθενά και μετά άρχισα να παίρνω κιλά χωρίς να τρώω. Μου λένε ότι μοιάζω με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι κομπλιμέντο για μένα», είπε αρχικά η Μαριαγάπη Ξυπολιά

Το μοντέλο έκανε και κάποιες αιχμηρές δηλώσεις για την επιτροπή: «Στο GNTM το έχουν πάει σε ριάλιτι. Παίρνουν κόσμο με βάση την ιστορία που έχει να πουλήσει και αν θα κάνουν νούμερα ή όχι. Οι κριτές έχουν χάσει τα πιστεύω τους. Δεν θα το χαρακτήριζα ως bullying αυτό που κάνουν στςι κοπέλες, απλά δεν μιλάνε με τον τέλειο τρόπο. Σε μια δοκιμασία ήμασταν στο πλατό και άκουσα πολύ αρνητικά σχόλια από την Βίκυ Καγιά. Με ρώταγε πράγματα λες και υποστηρίζω πως είμαι καλύτερη από εκείνη. Εγώ δεν μίλησα γιατί είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα, δεν το βρίσκω δίκαιο», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

GNTM - Μαίρη Βυτινάρος: Η καλλονή που θα καλύψει το κενό της Χατζηπαντελή

GNTM 5 - Σοφία Χατζηπαντελή: Τι θα γίνει χωρίς το πιο sexy μονόφρυδο;

GNTM Spoiler: Ποια παίκτρια βρίσκεται στο σπίτι του ριάλιτι