GOSSIP

«GNTM»: Τι κάνουν σήμερα οι νικήτριες των προηγούμενων κύκλων

«GNTM»: Τι κάνουν σήμερα οι νικήτριες των προηγούμενων κύκλων

Το «GNTM» έκανε το ντεμπούτο του στην ελληνική τηλεόραση, το 2009, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, προκαλώντας αίσθηση στο κοινό από το πρώτο μόλις επεισόδιο. Κριτικές επιτροπές και παίκτριες πέρασαν, όμως στο μυαλό μας έμειναν οι νικήτριες του ριάλιτι μόδας.

Η πρώτη νικήτρια ελληνικού «GNTM» ήταν η Σεράινα Καζαμία. Μετά το τέλος του φορμάτ, ξεκίνησε να εργάζεται στο Μιλάνο «κλείνοντας» συμφωνία με πρακτορείο ωστόσο σύντομα μετακόμισε στην Ελβετία-τόπο καταγωγής της μητέρας της. Άρχισε να ασχολείται με τo personal training, τη γιόγκα και γενικότερα τον αθλητισμό (μεγάλος της έρωτας ήταν και παραμένει το squash), ενώ τον Απρίλιο του 2021 και -λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι-, η Σεράινα παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Jonas Kappeli.

Από το «GNTM» του 2010, που προβλήθηκε επίσης στο κανάλι του Αμαρουσίου, νικήτρια αναδείχθηκε η εντυπωσιακή Σιντορέλα Τόλη. Μαθήτρια, τότε, κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο και άρχισε να εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ σε Ελλάδα και εξωτερικό, ιδιαίτερα στην Κίνα. Σήμερα, δώδεκα χρόνια μετά, είναι αγνώριστη. Έχει μεταμορφωθεί σε μία γοητευτική γυναίκα και μητέρα, χωρίς όμως να εγκαταλείπει το ρόλο του μοντέλου. Η Σιντορέλα ασχολείται επαγγελματικά με το Instagram, με τις φωτογραφίες της να εντυπωσιάζουν.

Το 2018, το ριάλιτι μεταφέρθηκε στο STAR και ο πρώτος κύκλος στη νέα τηλεοπτική στέγη έφερε σαρωτικά ποσοστά. Το κορίτσι που έκλεψε τις εντυπώσεις και τερμάτισε στην πρώτη θέση ήταν η Ειρήνη Καζαριάν. Το κορίτσι με τα υπέροχα μάτια ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο της μόδας, έκλεισε συνεργασίες με πρακτορεία, περπάτησε σε πασαρέλες και κατάφερε να γίνει εξαιρετικά αγαπητή μέσα από το προφίλ της στο Instagram όπου κάθε ανάρτησή της σχολιάζεται. Οι σχέσεις της αλλά και ένα πέρασμα από το θέατρο, επίσης, συζητήθηκαν έντονα με την Ειρήνη πλέον να προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους.

Η επόμενη χρονιά έφερε δύο κορίτσια στην πρώτη θέση. Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα-Μαρία Ηλιάδου μοιράστηκαν την πρωτιά με την Κάτια να μεταμορφώνεται σε τηλεοπτική περσόνα και να απασχολεί ιδιαίτερα. Συμμετοχές σε εκπομπές και ριάλιτι, όπως το «Glam Wars», οι «Θαλασσόλυκοι», το «Survivor», δημοσιεύματα για τις σχέσεις της και περισσότερο για τους χωρισμούς της, «επισκίασαν» την ιδιότητα του μοντέλου παρά τις επιτυχημένες συνεργασίες που έχει κάνει κατά περιόδους. Όσον αφορά στην Άννα-Μαρία; Προσπαθεί να καταξιωθεί στο χώρο της μόδας, έχοντας ήδη υπογράψει συνεργασίες ενώ κάνει και τα πρώτα της δειλά βήματα στην υποκριτική συμμετέχοντας στη σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη».

Το 2020 νικητής ήταν άντρας, συγκεκριμένα ο Ηρακλής Τσουζίνοφ. Τον επόμενο χρόνο, το 2021, η πρωτιά επέστρεψε σε γυναικεία χέρια-σε αυτά της Κυβέλης Χατζηευστρατίου. H εκκεντρική και «ιδιότροπη» κατά τη διάρκεια του «GNTM» παίκτρια, μπορεί να κέρδισε το παιχνίδι και να ξεκίνησε την πορεία της στο μόντελινγκ όμως ένα πρόσφατο συμβάν την έκανε να πρωταγωνιστεί σε sites και εφημερίδες για αρνητικό λόγο. Συγκεκριμένα, η 20χρονη οδηγός παρέσυρε μηχανάκι και σκότωσε τον οδηγό. Αν και αρχικά συνελήφθη, αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με το μοντέλο να κλείνει τους λογαριασμούς του στα social media και άτομα από το οικογενειακό της περιβάλλον να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Διαβάστε ακόμα