GOSSIP

Γερονικολού: «Καρντάσιαν, μια ανεπάγγελτη που έχτισε αυτοκρατορία»

Γερονικολού: «Καρντάσιαν, μια ανεπάγγελτη που έχτισε αυτοκρατορία»
Η Κατερίνα Γερονικολού.
Glomex

«Η Καρντάσιαν μια ανεπάγγελτη κοπέλα κατάφερε μόνο με την εικόνα να χτίσει αυτοκρατορία», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου «Mega Stories» και μεταξύ άλλων μίλησε για την επεξεργασία που δέχονται οι περισσότερες φωτογραφίες στο Instagram αλλά και για το στερεότυπο του αψεγάδιαστου και του φαινομενικά τέλειου. Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στην Κιμ Καρντάσιαν που αποτελεί πρότυπο της εποχής στις μικρότερες ηλικίες.

«Δεν θα είχα πρόβλημα να σβήσω ένα σπυράκι από το πρόσωπο μου, το θεωρώ υγιές. Όμως το να βάλω φίλτρα σε ολόκληρα βίντεο τα οποία μου αλλάζουν το πρόσωπο και κοροϊδεύω τον εαυτό μου για το ποια είναι η μορφή μου, δεν το βρίσκω υγιές. Έχουμε δώσει έμφαση στην εικόνα, πού είναι η προσωπικότητα;», η Κατερίνα Γερονικολού.

«Βλέπω πολλές ανεπάγγελτες κοπέλες, όπως είναι η Κιμ Καρντάσιαν η οποία τώρα έχει γίνει επιχειρηματίας, έχει γίνει κάτι, πριν από όλα αυτά ήταν μια ανεπάγγελτη κοπέλα η οποία κατάφερε μόνο με την εικόνα να χτίσει μια αυτοκρατορία. Γιατί έχουμε σταματήσει να μιλάμε για μια κοπέλα σε άλλο επίπεδο», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

Σχετικές ειδήσεις

Τσιμιτσέλης - Γερονικολού: Έχασαν για δεύτερη φορά τις βαλίτσες τους σε ταξίδι στον Καναδά

Γερονικολού: Πόση γκαντεμιά πια; Έχασε για δεύτερη φορά τις βαλίτσες της και δανείστηκε ρούχα!

Γερονικολού: Απαντά για τη συνεργασία του Τσιμιτσέλη με την Λασκαράκη - «Τους συνδέει ένα παιδί»