GOSSIP

Ρένα Κουμιώτη: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνισή της

Ρένα Κουμιώτη: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνισή της

Η τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη επέστρεψε στο γηροκομείο

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της τραγουδίστριας Ρένας Κουμιώτη από το γηροκομείο Αθηνών είχε αίσιο τέλος.

Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια, πριν από λίγες ημέρες, είχε φύγει από το γηροκομείο, χωρίς κανείς να το ξέρει, μαζί με οικείο της πρόσωπο.

Ωστόσο, η απομάκρυνση της από τον χώρο που ζούσε τον τελευταίο καιρό δεν κράτησε για πολύ, καθώς την περασμένη Δευτέρα, η ίδια ζήτησε από το γηροκομείο να τη δεχτούν πίσω. Ο οίκος ευγηρίας έκανε δεκτό το αίτημά της, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει τι μεσολάβησε μέχρι να πάρει αυτή την απόφαση.

Ο θάνατος του γιου της και η ψυχολογική κατάρρευση

Η ερμηνεύτρια, που έχασε τον πρωτότοκο γιο της Γιάννη Σαββίδη, τον περασμένο Ιούλιο, βρέθηκε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν της γνωστοποιήθηκε ποτέ η τραγική είδηση του θανάτου του γιου της, καθώς κάτι τέτοιο θα επιβάρυνε την εύθραυστη υγεία της.

Το Γηροκομείο Αθηνών ήταν μία λύση για τη σωστή φροντίδα της. Έτσι από τις 15 Νοεμβρίου άρχισε να μένει στον οίκο ευγηρίας, αλλά μόλις έναν μήνα μετά ένιωσε ότι ήθελε να επιστρέψει στο περιβάλλον του σπιτιού της. Έτσι, μαζί με φιλικό της πρόσωπο «απέδρασε» μπαίνοντας στο αυτοκίνητο που την περίμενε απ' έξω κινούμενη προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης:

Ρένα Κουμιώτη: Δεν ξέρει ότι ο γιος της έχει πεθάνει

Ρένα Κουμιώτη: Στο Γηροκομείο, μαζί με τη Μαίρη Λίντα!