GOSSIP

Σπύρος Μπιμπίλας: Το δικαστήριο θα αποφασίσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σπύρος Μπιμπίλας: Το δικαστήριο θα αποφασίσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη
O Σπύρος Μπιμπίλας.
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

«Περιμένουμε την απολογία, αν γίνει και περιμένουμε και την απόφαση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κρίσεις επί των αποφάσεων», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος δικάζεται για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στη φιλία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και στη συνεργασία που είχαν ενώ μίλησε και για το δικαστήριο, τονίζοντας ότι αναμένει την απόφαση. «Περιμένουμε την απολογία, αν γίνει και περιμένουμε και την απόφαση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κρίσεις επί των αποφάσεων, αλλά με στωικότητα θα ακούσουμε ό,τι θα ακούσουμε», ανέφερε αρχικά στο «Πρωινό» και πρόσθεσε: «Ο Πέτρος έχει τα γενέθλιά του την τελευταία ημέρα του χρόνου και πάντα κάναμε μια πολύ μεγάλη γιορτή. Τα θυμάμαι με συγκίνηση όλα αυτά, μπορώ να πω, αλλά δυστυχώς, όσα έχουν γίνει έχουν ανατρέψει πολλά πράγματα μέσα μου. Νιώθω πως αυτός ο άνθρωπος που ήταν κοντά μου τόσα χρόνια, δεν είναι πλέον και νιώθω αμήχανα», εξομολογήθηκε.

Όσο για το αν ο ίδιος θα ήθελε ο Φιλιππίδης να ήταν αθώος, δήλωσε: «Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι αθώος ένας άνθρωπος; Αλλά έτσι όπως έχουν φανεί τα πράγματα… Δεν θα κάνω τώρα κάποια κρίση εγώ, το δικαστήριο θα την κάνει. Πάντως νιώθω ότι αυτό ήταν ένα πλήγμα στη ζωή μου, που δεν το περίμενα. Ήξερα διάφορες συμπεριφορές, όπως ξέρουμε και για άλλους ανθρώπους, αλλά για ακρότητες τέτοιου τύπου δεν ήξερα».