GOSSIP

Μιμή Ντενίση: «Πιστεύω ότι θα είμαι πολύ καλή στην πολιτική»

Μιμή Ντενίση: «Πιστεύω ότι θα είμαι πολύ καλή στην πολιτική»
Η Μιμή Ντενίση.
Glomex

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για το ενδεχόμενο να πολιτευθεί. Η ηθοποιός εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι μια πολιτιστική πρέσβειρα.

H Μιμή Ντενίση σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» που προβλήθηκε και στην Αμερική, ενώ έκανε λόγο και για το ενδεχόμενο της πολιτικής της ενασχόλησης.

Η ηθοποιός μίλησε για τη συγκίνηση που ένιωσε στην Αμερική, για την άγνοια των ξένων για την καταστροφή της Σμύρνης, αλλά και την αντίδραση της Τουρκίας.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να προβληθεί η ταινία στο Netflix η Μιμή Ντενίση: «Υπάρχει πιθανότητα να το δούμε στο Netflix. Πρέπει να παιχτεί σε πολλές χώρες ακόμη και όταν τελειώσει η προβολή από εκεί, να πάει σε μία πλατφόρμα. Συζητάμε με πλατφόρμες και με ανθρώπους στο Χόλιγουντ που την είδαν και τους άρεσε πάρα πολύ».

«Πολιτική είναι αυτό που κάνω. Δεν ξέρω εάν θα έμπαινα ενεργά στην πολιτική. Εξαρτάται στο τι και το πώς. Θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πολιτιστική πολιτική και εάν υπήρχε ένας όρος να είναι σαν πολιτική πρέσβειρα, αυτό είναι το δυνατό μου, γιατί μιλάω και πολλές γλώσσες. Κάνω ένα άνοιγμα της ιστορίας της Ελλάδας στο εξωτερικό. Πιστεύω πως θα μπορούσα να είμαι πολύ καλή στην πολιτική. Δεν είμαι της ίντριγκας και σε πηγαδάκια. Δεν είμαι του παρασκηνίου καθόλου και δεν ξέρω εάν θα τα έβγαζα πέρα», είπε η ηθοποιός στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Στο κέντρο».

Σχετικές ειδήσεις

Ντενίση σε Τσιμιτσέλη: Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι σαν και εσένα

Μιμή Ντενίση: «Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν»

Μιμή Ντενίση: Η μεθυσμένη φωτογράφος σε δουλειά και η αντίδραση της