GOSSIP

Good Job Nicky: Το αληθινό όνομα και οι επιτυχίες του

Good Job Nicky: Το αληθινό όνομα και οι επιτυχίες του

Good Job Nicky: Ο γιος του Πάριου που ξεχώρισε μέσα από τις επιτυχίες του - Το αληθινό του όνομα και οι σχέσεις με τον πατέρα του και τη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη.

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται σήμερα το βράδυ τον εμβληματικό Γιάννη Πάριο, τον οποίο θα συνοδεύσει ο δεύτερος γιος τους, Νικόλας Βαρθακούρης, ο οποίος είναι γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Good Job Nicky».

Ποιος είναι όμως ο «Good Job Nicky» τον οποίο θα ακούσουμε σήμερα και ποιες επιτυχίες του ακούγονται στα ραδιόφωνα και έχουν λατρευτεί από το νεανικό κοινό;

Ο Νικόλας είναι ο δεύτερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη. Έχει άλλα τρία μεγαλύτερα αδέρφια τους Θανάση και Χάρη Βαρθακούρη από πρώτο γάμο του πατέρα του με την Ντίνα Μαρκοπούλου και τον Μιχαήλ-Άγγελο Βαρθακούρη.

Το 1998 οι γονείς του αποφάσισαν να χωρίσουν αλλά διατήρησαν φιλική σχέση και φυσικά πάντα είχαν ως προτεραιότητα τα παιδιά τους.

Η πρώτη του και μεγάλη επιτυχια ήρθε με το τραγούδι «January 8th» από την Cobalt Music και μέσα σε δύο μέρες είχε πάνω από 400.000 views. Από τότε άρχισε η αναγνώριση και λατρεύτηκε από το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2022 ήταν ένας από τους πέντε υποψήφιους καλλιτέχνες που ξεχώρισε η ειδική επιτροπή που συστάθηκε από την ΕΡΤ για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στη Eurovision, τον Μάιο του 2022.

Πώς ήρθε το Good Job Nicky

Τι κι αν λέγεται Νικόλας Βαρθακούρης, ο τραγουδιστής ήθελε να αποκτήσει τον δικό του χαρακτήρα μέσα από το καλλιτεχνικό του όνομα. Το πρώτο του καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ήταν Nick Vee. «Αντιλαμβάνομαι ότι ίσως κάνω καλή δουλειά, πριν μου δώσει κάποιος το μπράβο Θα ήθελα να το δώσω στον εαυτό μου για αυτό και Good Job Nicky», είχε δηλώσει στην εκπομπή The 2Night Show για το πώς προέκυψε το ψευδώνυμό του.

Σήμα κατατεθέν του είναι και όπως όλα δείχνουν παραμένουν τα μπλε του μαλλιά.

Οι σχέσεις του με τον Γιάννη Πάριο και τη Σοφία Αλιμπέρτη

Ο νεαρός καλλιτέχνης διατηρεί άψογη σχέση και με τους δύο γονείς του. «Όταν ο πατέρας μου αποστασιοποιηθεί από το γεγονός ότι είμαι γιος του, όταν υπερβεί τη συγκίνηση, μιλάμε πιο μουσικά και καλλιτεχνικά. Η μητέρα μου είναι άνθρωπος που προσεγγίζει το συναίσθημα. Θα μου πει “με πείθεις εδώ, έχεις ερμηνεύσει εδώ, δεν έχεις ερμηνεύσει εδώ”. Και δόξα τω Θεώ είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Δεν μου λέει τίποτα πια. Μόνο, με παίρνει τηλέφωνο, μου λέει “Αχ βρε Νικόλα” και μου το κλείνει. Ελπίζω να παραμείνει έτσι για πάντα, γιατί τους κάνω περήφανους», είχε πει χαρακτηριστικά ο Good Job Nicky στο περιοδικό Gala.

«Δυο λέξεις, ξεκάθαρα: “ιερό τέρας”, αυτό είναι ο πατέρας μου. Πιστεύω ότι αν ήταν αγγλόφωνος, θα ήταν ανάμεσα στους καλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Αντιλαμβάνομαι πόσο έχει παλέψει για να φτάσει εκεί που βρίσκεται και είναι ονειρικό το γεγονός ότι ποτέ δεν έπαψε να έχει την ίδια δίψα για δημιουργία. Ζει για τη μουσική. Δεν έχει κανέναν φόβο η μάνα μου και με έχει πείσει από πολύ μικρή ηλικία, όχι με λόγια αλλά με τη στάση της, ότι εγώ γεννήθηκα γι’ αυτό», είχε αναφέρει στη Lifo.