MEDIA

Survivor All Star - Spoiler 18/1: Αποχώρηση που αλλάζει τα δεδομένα - Φεύγει φαβορί

Survivor All Star - Spoiler 18/1: Αποχώρηση που αλλάζει τα δεδομένα - Φεύγει φαβορί

Μοναδικές στιγμές υπόσχεται και απόψε το  Survivor All Star που έρχεται στις οθόνες μας με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο και την αποχώρηση ενός φαβορί

Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται με πάθος στο στίβο μάχης του Survivor All Star, απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ.

Η αναμέτρηση προχωρά πόντο πόντο και η μία ομάδα να καλείται να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες με δύο βασικούς της παίκτες εκτός. Η χαρά των νικητών για το έπαθλο φαγητού φαίνεται να απογοητεύει διπλά τους ηττημένους.

Σύμφωνα με τα spoilers, μάλιστα, οι Κόκκινοι είναι αυτοί που φτάνουν πρώτα στον στόχο και κερδίζουν το αποψινό μεγάλο έπαθλο δίνοντάς τους πίσω τη χαμένη τους ψυχολογία.

Η ένταση, πάντως, ανάμεσα στις δύο ομάδες μεταφέρεται στο Συμβούλιο Αποχώρησης καθώς οι παίκτες του Survivor εκατέρωθεν λένε την αλήθεια τους προκαλώντας εκνευρισμό στους αντιπάλους. Μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στο συμβούλιο ενώ μία… κόντρα από τα παλιά κάνει την επανεμφάνισή της και τα αίματα ανάβουν.

Η αποχώρηση της εβδομάδας γεμίζει θλίψη την ομάδα που χάνει έναν παίκτη της. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ή η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο; Σύμφωνα πάντως με διαρροές, η Ευρυδίκη είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο της επιστροφής. Αν και τα αρχικά spoilers ήθελαν την Καρολίνα, τελικά γίνεται η ανατροπή και ένα από τα φαβορί βλέπει την πόρτα της εξόδου. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου όταν θα βλέπει την αγαπημένη του να φεύγει.