GOSSIP

Survivor All Star: Έγινε η αποκάλυψη για Μάριο και Καρολίνα – Οργή από Λιανό

Survivor All Star
Glomex

Survivor All Star: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Survivor All Star

Το χθεσινό συμβούλιο του νησιού μονοπώλησε το νέο φλερτ μεταξύ της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Οι δύο παίκτες που δεν ανήκουν στην ίδια ομάδα βρέθηκαν, απομονωμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα των συμπαικτών τους, στη ζούγκλα και συγκεκριμένα σε μια καλύβα που βρήκαν τυχαία στον δρόμο τους.

Τα πλάνα ήταν πικάντικα καθώς έδειχναν τον Μάριο και την Καρολίνα να φιλιούνται και βρίσκονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου…

Αυστηρές παρατηρήσεις από Λιανό

Στην αρχή του συμβουλίου του νησιού που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως έχουν παραβιαστεί κανόνες που έχουν να κάνουν με την παραγωγή. Αυτοί οι κανόνες με τίποτα δεν θα πρέπει να παραβιάζονται, γιατί στο τέλος θα υπάρχουν κυρώσεις για ολόκληρη την ομάδα.

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star είπε πώς αυτό που έγινε μεταξύ των δύο παικτών απαγορεύεται να γίνεται, μιας και οι παίκτες θα πρέπει να συναντιούνται μόνο στους χώρους που γίνονται τα αγωνίσματα, αλλά και στο συμβούλιο του νησιού, ενώ το να πηγαίνει κάποιος στην ζούγκλα απαγορεύεται ρητά καθώς είναι σοβαρό θέμα για την ασφάλειά τους.

Στη συνέχεια, οι δύο παίκτες έπρεπε να δικαιολογήσουν όλα όσα έχουν συμβεί.

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές» τόνισε, η Καρολίνα στον Γιώργο Λιανό.

Από την πλευρά του, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δήλωσε πως «εάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και μπω στη ζούγκλα είτε για να ψάξω καρύδες είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό ούτε να πάω σε καμιά πόλη ούτε να πάρα φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους».

Ενοχλημένη η Ασημίνα

«Ο Μπο είναι φίλος μου, μην εκθέσει αυτόν τον άνθρωπο» είπε αρχικά η Ασημίνα.

«Τα προσωπικά μου ζητήματα εδώ πέρα νομίζω πως δεν αφορούν κανέναν οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω καν. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω, νομίζω πως τελειώνει η κουβέντα εδώ» πρόσθεσε, στη συνέχεια, η γοητευτική παίκτρια της μπλε ομάδας με αφορμή την δήλωση που έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για την προσωπική της γνωριμία με τον Μπο.