MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αυτός ο παίκτης θα μπει την Κυριακή - Όνομα έκπληξη

Survivor All Star Spoiler: Αυτός ο παίκτης θα μπει την Κυριακή - Όνομα έκπληξη

Οι νέες αφίξεις συμμετεχόντων στο «Survivor All Star» δεν έχουν τέλος

Είναι δεδομένο ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει βάλει στόχο να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ένα από τα «κόλπα» του είναι η άφιξη νέων παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε, μάλιστα, έναν δυνατό άντρα να καταφτάνει στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του «Πρωινού Μας», ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μπαίνει στους Μαχητές και η επιλογή δεν είναι τυχαία. Είναι από τους παίκτες που είχαν προκαλέσει μεγάλους καβγάδες, κατά το παρελθόν, to 2018, ενώ είχε κατηγορήσει την Εύη Σαλταφερίδου για προδοσία επειδή μιλούσε με την απέναντι ομάδα. Μια κόντρα που μπορεί να την δούμε να συνεχιστεί και στο φετινό κύκλο.

Να σημειωθεί ότι, το πρωί της Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε μέσα από το «Happy Day» ότι η Ελευθερία Ελευθερίου ετοιμάζεται να αναχωρήσει σύντομα για το «Survivor All Star» καθώς έχει δεχθεί πρόταση από την τουρκική παραγωγή.

«Έτυχε χθες και έκανα μια κουβέντα. Η σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου υπήρχε και ήταν πολύ ζεστή. Η Ελευθερία όταν έγινε η αποκάλυψη της σχέσης με την Καρολίνα, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ, σοκαρίστηκε και πραγματικά σκέφτηκε μήπως δε θα έπρεπε να μπει. Γιατί καταλαβαίνει πως τα φώτα θα εστιάσουν εκεί και οι διαφορές της με τον Μάριο Πρίαμο θα λυθούν σε πανελλαδική εμβέλεια. Και δεν ειναι από τα κορίτσια που θέλουν να ξεπουλάνε την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο επειδή υπάρχει μια συγκεκριμένη ανάγκη για την οικονομική συμφωνία που έχει κάνει, δε μπορεί να κάνει πίσω και θα μπει και μάλιστα πολύ σύντομα. Μπορεί να έχει ήδη φύγει ή να φεύγει» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή χαρακτηριστικά.

Βεβαίως η λίστα με τους παίκτες, που θα βρεθούν στο ριάλιτι, δεν τελειώνει εδώ. Ορέστης Τσανγκ, Πάνος Θεοδώρου, Χριστίνα Κεφαλά, Πάνος Αγόρου, φαίνεται ότι έχουν περάσει από εργομετρικά τεστ και είναι στην αναμονή.