GOSSIP

Ευγενία Σαμαρά: Οι Ράδιο Αρβύλα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο θάνατος του πατέρα της

Ευγενία Σαμαρά
Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, τους Ράδιο Αρβύλα και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. 

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, τους Ράδιο Αρβύλα και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. 

Η Ευγενία Σαμαρά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τον σύντροφό της αλλά και την απώλεια του πατέρα της.

Η Ευγενία Σαμαρά, μιλώντας για τους «Ράδιο Αρβύλα», είπε: «Ήθελα από 6 χρονών να γίνω ηθοποιός. Είχα την τύχη να είμαι σε ένα σχολείο που ασχολούταν πολύ με τα καλλιτεχνικά και ήρθα νωρίς σε επαφή με το θέατρο. Αισθάνθηκα μία μεγάλη οικειότητα και έλεγα από τότε ότι ήθελα να κάνω αυτό. Έμεινα Θεσσαλονίκη μέχρι τα 26 μου, δεν ήρθα μικρή εδώ. Οι “Ράδιο Αρβύλα” μπήκαν στη ζωή μου στα 19 μου. Είχα βγει στο μαγαζί του Αντώνη Κανάκη και είχα ακούσει ότι θα ανοίξει ραδιόφωνο και ήταν κοντά στο σπίτι μου. Έμεινα εκεί για ένα χρόνο και μου πρότειναν να κάνω οντισιόν για να συμμετάσχω για την τηλεόραση. Δεν το είδα ποτέ σαν δουλειά, περνούσα πολύ ωραία, ένιωθα οικεία. Σαν παιχνίδι το είδα!» είπε και πρόσθεσε για την απόφασή της να μετακομίσει στην Αθήνα: «Σαν γνήσιος άνθρωπος που σκέφτεται τα πράγματα, το μελετούσα 4 χρόνια για να κατέβω. Κατεβαίνω στην Αθήνα, ζω φοιτητική ζωάρα. Βγαίνω, γνωρίζω την πόλη, ζω και τον έρωτα παράλληλα και μετά πήραν τα πράγματα στο δρόμο τους. Συνήθως με έβλεπαν στην προηγούμενη δουλειά και μου πρότειναν την επόμενη. Είχα την τύχη να μην πετύχω άσχημες συμπεριφορές. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Ό,τι και εάν σκεφτούμε, μόλις συμβεί αυτό, δεν σημαίνει ότι θα αντιδράσεις όπως έχεις σκεφτεί. Ένα κομμάτι μέσα μου θεωρώ ότι “μπορεί να παγώσω”. Είναι τρομακτικό στους ανθρώπους που συμβαίνει και πρέπει να έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά σε τέτοιες συμπεριφορές» τόνισε.

Ευγενία Σαμαρά: Τι είπε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Μιλώντας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν άνθρωπος που γνώριζα και σε ένα σκηνικό που δεν φανταζόμουν, σοκαρίστηκα. Είναι σοκαριστικό να μαθαίνεις κάτι τόσο ακραίο για άνθρωπο που ξέρεις. Αυτά με κάνουν να νιώθω απογοήτευση, σήψη και αισθάνομαι πολύ άσχημα. Εύχομαι να πάμε στο φως και να μην χαθούμε σε αυτό το σκοτάδι. Με τα παιδιά των “Αρβύλα” είχα επικοινωνία, με τον Στάθη δεν είχα. Θεωρώ ότι είναι άδικο να υποθέτεις κάτι για έναν άνθρωπο και να τον κατατάσσεις κάπου. Οι “Αρβύλα” δεν γνώριζαν και είναι άδικο να χτυπήσεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρει».

Ευγενία Σαμαρά: Τι είπε για τον θάνατο του πατέρα της

«Τι να λέμε. Έχει ένα χρόνο που έφυγε ο πατέρας μου. Μεγάλο σοκ, μεγάλη απώλεια και ήταν και πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Δε το περιμέναμε. Πάγωμα μπορώ να σου πω ότι αισθανόμουν. Άδειασα ξαφνικά και αισθάνθηκα συναισθήματα που δε μπορώ να περιγράψω. Για μένα είναι απελευθερωτικό το ότι τα είχα πει όλα με τον μπαμπά μου…

Θέλω να νιώθει η ενέργειά του και η ψυχή του ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά αν αυτό έπρεπε να γίνει… Είμαι πολύ τυχερή που τον είχα όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερή για όλα όσα μου έδωσε. Έχω περάσει μαζί του πάρα πολλά. Ήταν ένας άνθρωπος της διασκέδασης. Οι φίλοι μου όλοι τον λάτρευαν… Έχει πολλή δυσκολία μέσα η απώλεια αλλά… Δε νομίζω ότι θα το λύσω και θα πω ότι είμαι καλά με την απώλειά του. Μου λείπει πολύ. Είναι ωραίο όμως να σκέφτομαι αυτά που είχαμε, δεν έχει νόημα να σκέφτομαι τι δεν έχω τώρα. Είναι έτσι κι αλλιώς μέσα μου αλλά μου λείπει, μου λείπει πολύ. Είναι αυτή η επαφή», είπε η Ευγενία Σαμαρά.