GOSSIP

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Μπισμπίκη και τα καυτά φιλιά στην πίστα

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Μπισμπίκη και τα καυτά φιλιά στην πίστα

Τρυφερές αγκαλιές, φιλιά και ζεϊμπέκικο με «Ένα τσιγάρο διαδρομή»! Ο έρωτας και ο βήχας για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη δεν κρύβονται

Ένα ακόμα βράδυ στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας που εμφνίζεται η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες πέρασε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος δεν μπορεί να λείπει όπως φαίνεται λεπτό από το πλευρό της συντρόφου του.

Η τραγουδίστρια φυσικά δεν μπορούσε να μείνει μακριά του για ακόμα μια φορά, με το κοινό να «τρελαίνεται» βλέποντάς τους μαζί.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τα ξημερώματα της Κυριακής 19/02 ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο γεμάτος κέφι για τα μάτια της Δέσποινας Βανδή. Μετά από αυτό η τραγουδίστρια τον πήρε αγκαλιά και στη συνέχεια του αφιέρωσε το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Το τραγούδι αυτό μόνο τυχαίο δεν ήταν. Όπως αποκάλυψε η φίλη του ζευγαριού, Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γεια σου», οι στίχοι του γράφτηκαν όταν το ζευγάρι ερωτευόταν.

«Το “Ένα τσιγάρο διαδρομή” είναι το τραγούδι τους. Είναι το τραγούδι που έγραφε όταν ερωτευόντουσαν. Το λέει και ο στίχος, είναι τρομερό», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τα τρυφερά φιλιά Βανδή - Μπισμπίκη στην πίστα: