GOSSIP

Τούνη: Μπορεί να είναι full time μαμά, αλλά ξεκίνησε πάλι γυμναστήριο!

Τούνη: Μπορεί να είναι full time μαμά, αλλά ξεκίνησε πάλι γυμναστήριο!

Η Ιωάννα Τούνη, τον τελευταίο καιρό, παρακολουθεί την καθημερινότητά της να αλλάζει ριζικά, μιας και ο μπέμπης της, που ήρθε στη ζωή, πριν από 40 μέρες, της έχει αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία της. 

Την ίδια την γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από το σόου μόδας My Style Rocks, με την ίδια να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, ενώ κατάφερε να τερματίσει δεύτερη. Από εκείνη τη στιγμή, οι διαδικτυακοί της φίλοι έχουν αυξηθεί σημαντικά και την ακολουθούν σε οποιοδήποτε νέο της βήμα και την στηρίζουν σε οτιδήποτε και αν κάνει.

Η Ιωάννα Τούνη εδώ και πολύ καιρό, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον οποίο και ζουν μοναδικές στιγμές από την αρχή της σχέσης τους και πλέον η ζωή τους έχει μπει σε μια εντελώς διαφορετική τροχιά, μιας και πριν από σαράντα μέρες ήρθε στη ζωή το μικρό τους πλασματάκι, ο γιος τους, ο οποίος και τους έχει κλέψει την καρδιά. Μάλιστα, είχαμε δει και διάφορα στιγμιότυπα του ζευγαριού, από τότε που η Ιωάννα ήταν έγκυος και η ανυπομονησία τους για την ημέρα του τοκετού ήταν έκδηλη.

Η Ιωάννα είναι συνέχεια στο σπίτι με το μωράκι της και το φροντίζει καθημερινά, αλλά σήμερα (19-2) ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ σημαντική απόφασή της, μιας και θέλει να επαναφέρει το σώμα της, στην κατάσταση που ήταν πριν καν μείνει έγκυος. Η πανέμορφη κοπέλα πήρε την απόφαση και ξεκίνησε τις προπονήσεις και πάλι. αφού της είχε λείψει και πάρα πολύ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ