GOSSIP

«Κεραυνοί» από την Ελένη Βιτάλη για τη Βανδή και τον Μπισμπίκη: «Ηλίθιοι καλλιτέχνες…»

«Κεραυνοί» από την Ελένη Βιτάλη για τη Βανδή και τον Μπισμπίκη: «Ηλίθιοι καλλιτέχνες…»
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε η Ελένη Βιτάλη για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή.

Η Ελένη Βιτάλη κατακεραύνωσε τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, για το τελευταίο βίντεο με τις προσωπικές στιγμές τους επάνω στην πίστα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο από τη νέα επίσκεψη του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, με τον ηθοποιό και την τραγουδίστρια να έχουν εκ νέου προσωπικές στιγμές, με φιλιά και αγκαλιές, επάνω στην πίστα.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν αρκετά αρνητικά σχόλια για την εικόνα που παρουσίασε το ζευγάρι, με την Ελένη Βιτάλη να είναι μια από αυτούς που σχολίασαν οργισμένα όσα διαδραματίστηκαν πάνω στην πίστα.

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!», έγραψε στο Facebook σχολιάζοντας τις φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή η Ελένη Βιτάλη.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που διατηρεί λογαριασμό με το όνομα «Ελένη Ξύδη» χρησιμοποιώντας το επώνυμο του συζύγου της, πρόσθεσε σε δεύτερο σχόλιο πως «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

Χαμός στο Twitter για το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη και το φιλί της Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης το βράδυ του Σαββάτου έδωσε το «παρών» στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η σύντροφός του. Η τραγουδίστρια του αφιέρωσε μερικά από τα αγαπημένα της τραγούδια.

Μάλιστα ο ηθοποιός ανέβηκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Η τραγουδίστρια του αφιέρωσε το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Το twitter δεν άφησε ασχολίαστο το βίντεο που έγινε viral. Πολλοί ήταν εκείνοι που τάχθηκαν υπέρ τους και πολλοί δυσανασχέτησαν.

Σχετικές ειδήσεις

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Μπισμπίκη και τα καυτά φιλιά στην πίστα

Βανδή-Μπισμπίκης: Η αφιέρωση & η αγκαλιά στη σκηνή

Δέσποινα Βανδή: Έτσι ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Βασίλη Μπισμπίκη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου