GOSSIP

Super Κική: Κατέληξε στο κρατητήριο - Τι συνέβη

Super Κική: Κατέληξε στο κρατητήριο - Τι συνέβη
H Super Κική στο κρατητήριο
Instagram

Η Super Κική ανέφερε ότι μια φίλη της την κάλεσε για βοήθεια. Η εξήγηση που έδωσε για το πώς κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα.

Στο κρατητήριο οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου η Super Κική μαζί με δύο φίλες της, μετά την καταγγελία που έκανε για την κολλητή της, η οποία, όπως ισχυρίζεται, κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της.

Η ίδια μέσα από το κρατητήριο έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στο ΣΚΑΪ, όπου ανέφερε ότι η φίλη της την κάλεσε για βοήθεια, ωστόσο βρήκαν τον μπελά τους από τον σύντροφο της κοπέλας που φέρεται να είναι κακοποιητικός.

Μάλιστα, σήμερα η ίδια και οι φίλες της μεταφέρθηκαν στην Ευελπίδων.

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια. Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δεν μπορεί. Είμαστε χρόνια φίλες και έχω βαφτίσει και το παιδί της. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έμενε σπίτι μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια με τίποτα. Του είχε κάνει τέσσερις μηνύσεις. Το μόνο εμπόδιο στη ζωή της ήταν μόνιμα αυτός ο άνθρωπος. Εμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί και μου λέει “έλα έχει έρθει”. Μου φώναζε βοήθεια και με έπαιρνε η μικρή σκέψου. Φεύγω με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία για να τον πάρουν. Έρχεται η αστυνομία, μας παίρνουν στο τμήμα και μας κάνει αυτός μήνυση ότι και καλά του το είχαμε στήσει. Βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας σε κλάσματα δευτερολέπτων, όλοι μαζί κρατείστε. Δεν πα να χτυπιέμαι εγώ και να τους λέω “παιδιά είμαι δημόσιο πρόσωπο”. Είμαστε σε πολύ καλό αστυνομικό τμήμα και μας αφήνουν με κινητά και χωρίς χειροπέδες», είπε η Super Κική.

Η γνωστή influencer έκανε στόρι και στο Instagram της όπου αναφέρεται λεπτομερώς στο περιστατικό.