GOSSIP

Χριστίνα Μπόμπα: «Κάναμε ένα λάθος, δεν το ήξερα, σκοτώστε με»

Χριστίνα Μπόμπα: «Κάναμε ένα λάθος, δεν το ήξερα, σκοτώστε με»

Σάλος με βίντεο που ανέβασε στο instagram η Χριστίνα Μπόμπα. Έβαλε τα δίδυμα στον ιμάντα αποσκευών στο αεροδρόμιο.

Το βίντεο που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα στο TikTok της με τα παιδιά της να κάθονται σε διάδρομο με βαλίτσες στο αεροδρόμιο προκάλεσε σάλο, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά και να την κατηγορούν ότι έχει κάνει τα παιδιά της αξεσουάρ.

Η ίδια τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο βίντεο στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ζητώντας μάλιστα συγγνώμη.

«Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια: εκεί, εκεί, εκεί. Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε. Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα», είπε χαρακτηριστικά η influencer.

Εκτός αυτός αναφέρθηκε και στις ώρες που βρίσκεται με τα παιδιά της. «Έχουμε αποτρελαθεί και όσο μεγαλώνουν γίνονται τόσο πιο απολαυστικά. Μιλάνε, τρέχουν, παίζουν. Είναι φανταστικά [...] Δεν έχουν πάει σχολείο. Εγώ δεν δούλευα, κάνω κάποια πράγματα εδώ και 1-1μιση μήνα, οπότε τις αφήνω το πρωί. Δυσκολεύτηκα στην αρχή. Είναι δύσκολο για όλους τους μπαμπάδες και τις μαμάδες. Θέλουμε να γυρίσουμε σπίτι να δούμε τα παιδιά μας», πρόσθεσε ενώ παραδέχθηκε ότι θέλει και τρίτο παιδί με τον Σάκη Τανιμανίδη.