GOSSIP

Super Κική: Ελεύθερη με όρους - «Πέρασα φρικτά»

Super Κική: Ελεύθερη με όρους - «Πέρασα φρικτά»
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Αποφασίστηκε  η Super Κική να μην πλησιάζει τον 40χρονο που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άτομο του περιβάλλοντός της.

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Super Κικής, κατά κόσμος Κυριακή Λιτσάκη, και αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Η influencer οδηγήθηκε σήμερα (23/2) στον ανακριτή, με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία, ηθικής αυτουργίας σε πρόκληση επικίνδυνης, σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής απειλής.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να μην πλησιάζει τον 37χρονο που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άτομο του περιβάλλοντός της.

Η ίδια στην κάμερα του Alpha είπε: «Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Θα σας τα πω στο Instagram μου. Παιδιά αφήστε με, θέλω να πάω να κάνω ένα μπάνιο.»

Ο δικηγόρος της Super Κικής, Βίκτωρας Στεφανόπουλος, τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία ληστεία και ότι δεν βρέθηκε τίποτα πάνω στην influencer και στις φίλες της. «Ήταν μια κατασκευασμένη κατηγορία», προσέθεσε.

Οι δηλώσεις των συνηγόρων της Super Κικής:

Φωτογραφίες / Βίντεο: Χάρης Γκίκας

Super Κική: Πώς κατέληξε στο κρατητήριο

Τη Δευτέρα (20/2) το απόγευμα η Super Κική μαζί με δύο φίλες της οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου και αποφασίστηκε η κράτησή τους μετά από διαπληκτισμό που είχαν με πρώην σύντροφο ενός εκ των φίλων της.

Οι κοπέλες ισχυρίστηκαν ότι ο άνδρας ήταν κακοποιητικός προς την πρώην σύντροφό του και φίλη της Κικής και ότι πήγαν εκεί για βοήθεια. Ο 37χρονος από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι άγνωστος άνδρας τον χτύπησε και τον λήστεψαν. Συγκεκριμένα, κατηγόρησε την Κική ότι υποκίνησε βία εναντίον του.

Η influencer, στις πρώτες δηλώσεις της μέσα από το κρατητήριο, είπε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για την «πιο ηλίθια σύλληψη που έχει γίνει ποτέ». Η ίδια μέσω του δικηγόρου της υποστήριξε πως δεν έχει καμία εμπλοκή στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, εκείνη και οι φίλες της.

Πριν οδηγηθούν στον ανακριτή, σήμερα, ο δικηγόρος του 37χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε από πλευράς του: «Η δικαιοσύνη θα απαντήσει σε αυτές τις κυρίες. Η κυρία, η οποία προκαλεί τα επεισόδια και δήθεν νομίζει ότι είναι διάσημη, θέλει ειδική μεταχείριση από τις Αρχές. Η Super Κική είναι ηθική αυτουργός της σωματική βλάβης που έχει υποστεί ο εντολέας μου».

Σχετικές ειδήσεις