MEDIA

Σασμός Spoiler 27/2: Οι δύο νέοι ηθοποιοί που εισβάλλουν αυτή την εβδομάδα

Σασμός Spoiler 27/2:  Οι δύο νέοι ηθοποιοί που εισβάλλουν αυτή την εβδομάδα

Ο Σασμός δεν σταματά να ενισχύει το καστ του και να καθηλώνει με τις εξελίξεις του 

Βράδυ Δευτέρας και ο «Σασμός» δίνει το συνηθισμένο του ραντεβού με το κοινό στις 21.00. Η σειρά του ALPHA επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και αυτή την εβδομάδα, ενώ δύο νέοι ήρωες ανατρέπουν την κατάσταση.

Απόψε, ο Αντώνης ανακοινώνει τον γάμο του με τη Μαρίνα στο καφενείο, εκείνη, ωστόσο, μοιάζει να έχει ακόμη επιφυλάξεις, καθώς η Άσπα έρχεται πάλι σε σύγκρουση με την Αργυρώ. Η Τζένη μαθαίνει ότι ο Νικηφόρος γνωρίζει για το ψέμα της, εκείνος, ωστόσο, θα την αιφνιδιάσει για ακόμη μία φορά. Ο Μαθιός εξακολουθεί να κρύβεται, ενώ οι δικοί του δίνουν αγώνα για να αποδειχθεί η αθωότητά του. Ο κλοιός γύρω από τον Φαρμάκη για τον φόνο του Κώστα αρχίζει και στενεύει. Μία σκοτεινή συμφωνία αποκαλύπτεται, ενώ μία προειδοποίηση θα κινήσει τις εξελίξεις και θα διαταράξει τις ισορροπίες.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, στον «Σασμό», θα δούμε την Έλενα να στριμώχνει τον Λευτέρη, που έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του. Η Θοδώρα συμπαραστέκεται στην Τζένη, που βυθίζεται στην ντροπή. Η Αργυρώ ψάχνει τρόπο να μιλήσει στον Αστέρη, ενώ όλοι την πιέζουν να κάνει το σωστό. Ο Μαθιός κρύβεται, ενώ ελπίζει πως ο Αντώνης θα τον αθωώσει. Αλλά ο Φαρμάκης δεν του το κάνει εύκολο. Η Στέλλα αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Τόλη.

Την Έλενα θα υποδυθεί η Ελπίδα Νικολάου. Είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Λευτέρη, η οποία τον απάτησε με τον καλύτερό του φίλο λίγες μέρες πριν παντρευτούν. Γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τον εκβιάζει διότι, όταν τον βλέπει με τη Θοδώρα, φουντώνει και πάλι ο έρωτάς της γι’ αυτόν και μπαίνει στη διαδικασία να τον διεκδικήσει.

Παράλληλα, θα δούμε και τον Οδυσσέα (Δημήτρης Καραβιώτης). Συνεργάτης του Φαρμάκη και ένα από τα «υψηλά στελέχη» του κυκλώματος, διατηρεί δεσμό με την κατά πολύ μικρότερή του Ελενα. Το ζευγάρι ζει και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο Φαρμάκης καλεί τον Οδυσσέα για ένα διάστημα στην Κρήτη, εξαιτίας κάποιων «συναντήσεων» που θα γίνουν εκεί.

Σχετικές ειδήσεις

Σασμός Spoiler: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον ματωμένο γάμο Μαρίνας – Αντώνη

Σασμός: Το Twitter απαντά στον ανατρεπτικό ματωμένο γάμο

Σασμός: «Τα ύστερα του κόσμου»! Αποκαλύφθηκε η σχέση Καλλιόπης-Παύλου