GOSSIP

Good Job Nicky: Το βραβείο Grammy και τα «ιερά» τραγούδια του μπαμπά του Γιάννη Πάριου

Good Job Nicky: Το βραβείο Grammy και τα «ιερά» τραγούδια του μπαμπά του Γιάννη Πάριου

Good Job Nicky: Ο τραγουδιστής μιλάει για τα όνειρά του, τους γονείς του και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα

Ο Good Job Nicky ή αλλιώς Νικόλας Βαρθακούρης έγινε ευρύτερα γνωστός όταν βρέθηκε ανάμεσα στους υποψήφιους για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision το 2022 αλλά και νωρίτερα για τους μουσικόφιλους, καθώς η πρώτη του μεγάλη επιτυχία ήρθε δύο χρόνια πριν με το τραγούδι «January 8th».

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» ο Good Job Nicky αναφέρθηκε στην οικογένειά του, την μουσική του αλλά και τα όνειρά του, τα οποία φτάνουν μέχρι τα βραβεία Grammy.

Μιλάει για τον αδελφό του λέγοντας: «Προσπαθώ να είμαι σαν τον αδερφό μου τον Μιχαήλ αλλά αποτυγχάνω ασύστολα. Ο Μιχαήλ είναι η πυξίδα μου, ο αδερφός μου, ο κολλητός μου. Έχει συμπαντική σημασία για εμένα».

Για το καλλιτεχνικό του όνομα λέει: «Το "good job nicky" ένιωσα την ανάγκη να το πω πρώτα εγώ σε εμένα πρώτου εκτεθώ και μετά να το πείτε εσείς. Είναι προνόμιο να τραγουδάς είτε για 2 άτομα είτε σε 20.000. Θέλω να απομυθοποιήσω την απόσταση μεταξύ ακροατή και καλλιτέχνη».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στους γονείς τους, για τους οποίους είπε ότι λόγω εκείνων απομυθοποίησε τη δημοσιότητα.

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι απλοί. Τον μπαμπά τον περιγράφω ως ένα ψαρά που έτυχε να έχει καλή φωνή. Όλοι ξέρανε τον "Γιάννη" και όχι τον "Πάριο".

Παράλληλα ο τραγουδιστής μιλάει για τους φωτεινούς ανθρώπους της ζωής του και συγκεκριμένα τον Μανόλο (σ.σ. Εμμανουήλ Καραλή) που βγήκε και 2ος στο πανευρωπαϊκό.

Στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια περιλαμβάνονται εμφανίσεις στην Αθήνα, στις 12 Μαρτίου στο six dogs και στον Βόλο στις 17/3, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι "Higher".

Στην ερώτηση που δέχθηκε για το ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι που τραγούδησε, χρειάστηκε η παρέμβαση της μητέρας του Σοφίας Αλιμπέρτη, μέσω Facetime, η οποία αποκάλυψε ότι το πρωτο τραγούδι που είπε ήταν «Ο άγγελός μου», στο δρόμο προς το σχολείο και ήταν περίπου 6 ετών.

Μάλιστα, η Σοφία Αλιμπέρτη είπε, ότι κοιτούσε τον μεγαλύτερο γιο της και είχαν μείνει έκπληκτοι, καθώς αντιλήφθηκαν το ταλέντο του μόλις 6χρονου Νικόλα.

Για τον πατέρα του Γιάννη Πάριο συγκινεί λέγοντας ότι δεν τραγουδάει πολύ τα τραγούδια του, καθώς «δεν αγγίζονται, είναι ιερά».

«Εκπομπές της μητέρας μου δεν έβλεπα. Έχω το καλύτερο show στο σπίτι. Θέλω η μητέρα μου να είναι χαρούμενη», είπε για την μητέρα του και την πιθανότητα επιστροφής της στην τηλεόραση.

Σε ό,τι αφορά το μεγάλο του όνειρο είναι αφοπλιστικός: «Ο στόχος μου είναι το ένα Grammy και το όνειρο μου τα εφτά».