ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Οι διάσημοι γείτονές της στις ΗΠΑ - Από τη Σίντι Κρόφορντ μέχρι τον Ρίκι Μάρτιν

H Σακίρα
H Σακίρα
Α.Ρ

Η Σακίρα έφυγε από την Ισπανία και ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα της ζωή στις Η.Π.Α μαζί με τους δυο γιους της. 

Η Σακίρα έφυγε από την Ισπανία και «στήνει» τη νέα της ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες, μακριά απο τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ και τον πόνο που της προκάλεσε ο επεισοδιακός χωρισμός τους τον περασμένο Μάϊο.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έγραψε μια αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στο Instagram της που συγκέντρωσε γρήγορα χιλιάδες likes. «Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν σερφ σε τόσα πολλά κύματα μαζί μου στη Βαρκελώνη, μια πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία διαρκεί σίγουρα περισσότερο από την αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χθες επέλεξε να ευχηθεί καλό Πάσχα, ανεβάζοντας το αγαπημένο κουνέλι της οικογένειας τον Toby.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η Σακίρα δημιουργεί τη βάση της στο North Bay Road, μια περιοχή με πολυτελείς κατοικίες γνωστή ως Star Island, όπου ζουν μερικές από τις μεγαλύτερες διασημότητες του κόσμου. Eπέλεξε «ένα ειδυλλιακό και απομακρυσμένο» μέρος για να χαλαρώσει μετά τον δραματικό χωρισμό της και το ειδοποιητήριο για έξωση που φαίνεται πως έλαβε από τον πατέρα του πρώην αγαπημένου της Ζεράρ Πικέ.

Η λίστα με τους εξαιρετικά πλούσιους και διάσημους κατοίκους περιλαμβάνουν τον Ισπανό τραγουδιστή και συνθέτη Χούλιο Ιγκλεσιας, το τοπ μόντελ Αντριάνα Λίμα και τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Carl Icahn. Ο διάσημος παίκτης του NBA Nτουέιν Γουέιντ έχει επίσης σπίτι στην περιοχή με έξι υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, κινηματογράφο, πισίνα, προβλήτα, ένα γήπεδο μπάσκετ και πολλές ακόμη ανέσεις.

H Τζένιφερ ΛόπεζΑΡ

Η Σίντι Κρόφορντ, το εμβληματικό μοντέλο της δεκαετίας του '90 αγόρασε επίσης μία υπέροχη βίλα με τον σύζυγό της Ραντ Γκάρμπερ το 2020. Μία από τις πλουσιότερες γειτόνισσες που θα έχει η Σακίρα είναι η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία αγόρασε ένα διώροφο σπίτι στο Star Island. Το σπίτι διαθέτει 11 υπνοδωμάτια, 15 μπάνια και περισσότερες ανέσεις. Πέρυσι, εκείνη και ο Μπεν Άφλεκ εθεάθησαν να περνούν μέρος του ελεύθερου χρόνου τους στο υπέροχο σπίτι.

O Ρίκι ΜάρτινΑΡ

Ο Ρίκι Μάρτιν θα ζήσει επίσης κοντά στη Σακίρα. Το αρχοντικό του έχει 7 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια. Διαθέτει επίσης πισίνα, τζακούζι, κουζίνα, κομψή τραπεζαρία και άλλα. Το Indian Creek, είναι ένα χωριό στη βορειοανατολική κομητεία Miami-Dade και οι διάσημοι θέλουν να απολαμβάνουν περισσότερη ιδιωτικότητα.

Το νησί είναι προσβάσιμο μόνο από μια κλειστή γέφυρα δύο λωρίδων και πρέπει να είναι κανείς κάτοικος ή να έχει το όνομά του σε μια επαληθευμένη λίστα επισκεπτών για να μπορεί να προσπεράσετε τους φρουρούς ασφαλείας. Δεκατρείς αστυνομικοί πλήρους απασχόλησης ασφαλίζουν το νησί από ξηρά και θάλασσα.