GOSSIP

Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκες είχαν έντονο καυγά - Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο

Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκες είχαν έντονο καυγά - Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο

Ένας έντονος καυγάς που ξέσπασε μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκεζ εντείνει τις φήμες για διαζύγιο ανάμεσα στο ζευγάρι.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκες φαίνεται πως δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο στη σχέση τους, σύμφωνα με όσα παρουσιάζει ο διεθνής Τύπος.

Όπως αναφέρει και η Μarca, υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης που μιλούν για τεταμένη σχέση των δυο, με αποκορύφωμα έναν καυγά σε δημόσια θέα.

Έπειτα από την άφιξη του Πορτογάλου σταρ στην τωρινή του ομάδα, την Αλ Νασρ , υπήρξαν αναφορές ότι το ζευγάρι περνάει κρίση και μάλιστα στην Πορτογαλία γράφουν ότι ο Κριστιάνο «έχει βαρεθεί» την Χεορχίνα.

Εν μέσω αυτή της κατάσταση, μάρτυρας του φημολογούμενου καυγά επικοινώνησε με τον Ισπανό δημοσιογράφο Abel Planelles για να του πει όλα όσα συνέβησαν μεταξύ του ζευγαριού σε έναν έντονο τσακωμό, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

Αποκάλυψε επίσης πώς συμπεριφέρθηκε ο καθένας τους μετά την τεράστια διαμάχη τους.

«Φώναζαν ο ένας τον άλλον πριν μπουν στο αεροπλάνο», είπε ο μάρτυρας.

Όπως αναφέρει το El Futbolero, ο Cristiano Ronado φέρεται να είναι εκνευρισμένος με τη στάση της Georgina και νιώθει ότι η influencer γίνεται «εγωκεντρική».

Τι φήμες φαίνεται ότι επιβεβαιώνει ο Leo Caeiro , φίλος της μητέρας του ποδοσφαιριστή. «Έχω πει εδώ και μήνες ότι δεν τα πάνε καλά και είναι πιθανό να χωρίσουν», είπε ο Κάιρο .