GOSSIP

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ: Η σύντροφος του Ρονάλντο απαντά με οργή στις φήμες χωρισμού

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ: Η σύντροφος του Ρονάλντο απαντά με οργή στις φήμες χωρισμού
Instagram

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ: Στο Instagram απαντά η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο στις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, απαντά μέσω Instagram στις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να περνά κρίση, η οποία μπορεί να οδηγήσει στον οριστικό και αμετάκλητο χωρισμό τους.

H influencer ανέβασε μια φωτογραφία, δείχνοντας τον βραδινό ουρανό, πάνω από τον οποίο έγραψε στίχους από το τραγούδι «If I Die», οι οποίοι στίχοι αναφέρουν ότι:

«Ο ζηλόφθονος εφευρίσκει τη φήμη, το κουτσομπολιό διαδίδεται και ο ηλίθιος το πιστεύει», απαντώντας με έμμεσο τρόπο στις φήμες ότι χωρίζει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ρονάλντο - Χεορχίνα: Πόσα χρόνια είναι μαζί

Ο Ρονάλντο και η Χεορχίνα είναι ζευγάρι από τον Ιανουάριο του 2017. Καρπός του έρωτά τους είναι η Αλάνα, ενώ από τα δίδυμα κατάφερε να επιβιώσει μόνο η Μπέλα.

Ωστόσο, δεκάδες δημοσιεύματα από Ισπανία και Πορτογαλία αναφέρουν ότι το ζευγάρι διανύει την χειρότερη περίοδο της σχέσης του. Η τελευταία κοινή φωτογραφία που ανέβασε ο CR7 στα social media ήταν στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Έκτοτε το ζευγάρι δείχνει να ζει χωριστά.

Πρόσφατα ο Ρονάλντο εθεάθη να βγαίνει μόνος του από εστιατόριο ενώ η Χεορχίνα ταξίδεψε με τα παιδιά στη Μαδρίτη. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως το ζευγάρι καυγάδισε έντονα λίγο πριν επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροσκάφος του ποδοσφαιριστή φωνάζοντας ο ένας στον άλλον μπροστά σε κόσμο.

«Ολο ψωνίζει, ψωνίζει, ψωνίζει», φέρεται να λέει ο CR7 στον κύκλο του για τη Χεορχίνα, η οποία περνά ατελείωτες ώρες στα Mall κάνοντας shopping.

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκες είχαν έντονο καυγά - Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έξαλλος ο «CR7», ξέσπασε στα μέλη της Αλ Νασρ

Σαουδική Αραβία: Αποκλείστηκε από το Κύπελλο η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο (video)