GOSSIP

Πάμελα Άντερσον: Μετά από 30 χρόνια ποζάρει με το θρυλικό κόκκινο μαγιό του «Baywatch»

Πάμελα Άντερσον: Μετά από 30 χρόνια ποζάρει με το θρυλικό κόκκινο μαγιό του «Baywatch»

Σαν να μην πέρασε μια μέρα... Η Πάμελα Άντερσον φόρεσε ξανά το κόκκινο μαγιό που την έκανε διάσημη μέσα από το «Baywatch»

Άρωμα... 90's έφερε η φωτογράφιση που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάμελα Άντερσον.

Η διάσημη ηθοποιός φόρεσε το εμβληματικό κόκκινο μαγιό με το οποίο εμφανιζόταν στην επιτυχημένη σειρά Baywatch και εκτόξευσε τη φήμη της τη δεκαετία του 1990 .

Υποδυόταν τη ναυαγοσώστρια CJ Parker στη δραματική σειρά με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ.

Ο χρόνος μοιάζει σαν να έχει... σταματήσει για την εντυπωσιακή Πάμελα Άντερσον καθώς 30 χρόνια μετά μοιάζει σαν να μην έχει χάσει τίποτα από την ομορφιά της

«Ήρθε η ώρα - Ανυπομονούσα να το μοιραστώ μαζί σας. Είμαι απαίσια στο να κρατάω μυστικά. Ο χρόνος περνούσε τόσο αργά. Αλλά σήμερα, μετά από ένα μακρύ διάστημα, μπορώ να σας πω όλες τις αγαπημένες μου ιδέες και τα κόλπα του επαγγέλματος. Χάρη στη συνεργασία μου με τα μαγιό Frankies Bikiki» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Και με ποιον καλύτερο να το κάνω αυτό από το πιο γλυκό κορίτσι από το Paradise Cove» πρόσθεσε (το Paradise Cove βρίσκεται στο Μαλιμπού).

«Φοράω πάντα μαγιό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, οπότε είμαι αρκετά καλή γνώστρια όσον αφορά τα μαγιό» έχει δηλώσει η Πάμελα Άντερσον στη Vogue.