GOSSIP

Στέλιος Χανταμπάκης: Η πρώτη ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη μετά την αποχώρηση του συζύγου της

Στέλιος Χανταμπάκης: Η πρώτη ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη μετά την αποχώρηση του συζύγου της

Η Όλγα Πηλιάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση για την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor All Star

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star και πάγωσαν όλοι στο Συμβούλιο του Νησιού, με τον Γιώργο Λιανό και την παραγωγή να κάνουν δεκτή την πρότασή του και έτσι να βλέπουμε τον παίκτη να φεύγει.

Ο παίκτης των Κόκκινων ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά την υποψηφιότητά του, η οποία τον έκανε να καταλάβει πόσο του λείπει η οικογένειά του και τα παιδιά του.

Η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη, η οποία ανέβασε συχνά story για τον Στέλιο Χανταμπάκη δείχνοντάς του, τη στήριξή της, ανέβασε και χθες το βίντεο από την στιγμή που ο παίκτης ανακοίνωνε ότι θέλει να αποχωρήσει.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Είναι η καλύτερη ανταμοιβή!! Σε αγαπάμε πολύ!!! Μας κάνεις υπερήφανους κάθε στιγμή!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο story της η Όλγα Πηλιάκη.

Survivor All Star: «Λύγισε» ο Στέλιος Χανταμπάκης - «Δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα»

Ο Χανταμπάκης μίλησε στο Συμβούλιο και εξέφρασε όλους τους λόγους που τον έκαναν να μην θέλει να μείνει άλλο. Ο κύριος είναι ότι από την ημέρα που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες τους, ένιωθε ότι ήδη βρίσκεται εκτός παιχνιδιού και πώς θέλει να γυρίσει στην οικογένειά του και τα παιδιά του.

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε έξι χρόνια που τελείωσε το Survivor του ’17 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου», δήλωσε στο τέλος.