ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα: Βίντεο ντοκουμέντο στιγμές μετά τη φονική παράσυρση της ηλικιωμένης

Βούλα: Βίντεο ντοκουμέντο στιγμές μετά τη φονική παράσυρση της ηλικιωμένης

Βούλα: Εικόνες στιγμές μετά την φονική παράσυρση της άτυχης ηλικιωμένης αποκάλυψε το Mega

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 72χρονη γυναίκα στη Βούλα στην προσπάθειά της να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο Καραμανλή παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο μοτοσικλέτες.

Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA και προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, η γυναίκα φαίνεται πεσμένη στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις της, με τραγική φιγούρα τον σύζυγό της ο οποίος βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα πίσω της την ώρα του δυστυχήματος.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης περαστικοί που βρίσκονταν στο σημείο οι οποίοι προσπαθούν να την βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. Κάποιος κάνει σήμα στα διερχόμενα οχήματα να χαμηλώσουν ταχύτητα και να αλλάξουν λωρίδα. Άλλοι καλούν το ασθενοφόρο.

«Είχε χτυπήσει πιο πολύ πάνω από το σώμα, δηλαδή πρόσωπο και χέρια. Και είχαν σκορπιστεί παντού μέρη του σώματός της», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε τις πρώτες εικόνες μετά την παράσυρση της άτυχης γυναίκας στο βίντεο που ακολουθεί:

Λίγα μέτρα μακριά, είναι πεσμένος ο 27χρονος μοτοσικλετιστής σε απόσταση από την μηχανή του. Η μοτοσικλέτα έχει βγει από τον δρόμο και έχει σφηνωθεί σε θάμνους πάνω στο διαχωριστικό.

«Η κυρία ήταν κάτω και ο μοτοσικλετιστής, η μηχανή είχε πάει μέσα στα χόρτα. Υπήρχαν κομμάτια της μηχανής στον δρόμο και στο πεζοδρόμιο. Ήταν μια φίλη της που μας μίλησε μετά κλαμένη και μας είπε να προσέχουμε», συμπληρώνει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 72χρονης. Βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα πίσω και είδε τη γυναίκα του να παρασύρεται. Σύμφωνα με μαρτυρίες, την άτυχη γυναίκα χτύπησε και δεύτερη μηχανή, που περνούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο θάνατος της 72χρονης ήταν ακαριαίος. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, που μετά το χτύπημα συνέχισε την τρελή πορεία του, αναζητείται από την αστυνομία. Ο 27χρονος οδηγός της δεύτερης μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με ελαφρά τραύματα και συνελήφθη.

Οι Αρχές ερευνούν εάν οι δύο μοτοσικλετιστές έκαναν «κόντρα» την στιγμή που χτύπησαν την άτυχη γυναίκα.

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο

Τα στοιχεία για τα τροχαία ατυχήματα για το 2024 σοκάρουν.

Σύμφωνα με αυτά:

  • Ιανουάριος – Απρίλιος 2024
  • 3.515 τροχαία
  • 171 νεκροί
  • 161 βαριά τραυματίες
  • 3.981 ελαφρά τραυματίες

Σχετικές ειδήσεις