ΕΛΛΑΔΑ

Δυστύχημα στη Βούλα: Τελικά δύο μηχανές σκότωσαν την ηλικιωμένη - Ο ένας αναβάτης αναζητείται

astynomia

Βούλα: Ο  αναβάτης της πρώτης μηχανής παρέσυρε τη γυναίκα, την εγκατέλειψε και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δίνουν νέες διαστάσεις στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Βούλα σύμφωνα με τις οποίες η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε τελικά από δύο μηχανές.

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 72χρονη που επιχείρησε να διασχίσει την παραλιακή στη Βούλα, παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή με κατεύθυνση το ρεύμα προς Σούνιο, ενω στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε τραυματισμένη στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα ακόμη μία μηχανή να καταλήξει πάνω της. Η ίδια κατέληξε λίγο αργότερα.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση είναι και ο οδηγός της μηχανής.

Οι Αρχές αναζητούν τον αναβάτη της πρώτης μηχανής που παράτησε την ηλικιωμένη αιμόφυρτη στον δρόμο.

Τροχαίο στην Πειραιώς: Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγόρι που παρασύρθηκε

Σημειώνεται ότι από το τροχαίο στην Πειραιώς που σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης και τραυματίστηκαν πέντε άτομα μια γιαγιά, με την κορη της και τα εγγόνια της, το 5χρονο παιδί νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, ενώ στη χειρουργική νοσηλεύονται και τα δύο αδέρφια του σε καλύτερη κατάσταση και εκτός κινδύνου.

Η 33χρονη και η 53χρονη μητέρα της νοσηλεύονται στον Ερυθρό με κάταγμα στην κνήμη και το γόνατο.

Σχετικές ειδήσεις