GOSSIP

Γιώργος Δασκαλάκης: Δίνει μάχη με τον καρκίνο και σταματά το τραγούδι

Γιώργος Δασκαλάκης
Facebook

Ο Γιώργος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι σταματά το τραγούδι

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, με ανάρτησή του στα social media, ενημέρωσε ότι σταματά το τραγούδι αφού τον τελευταίο καιρό δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Στην ανάρτησή του έκανε αναφορά στην προγραμματισμένη εμφάνιση που έχει για τις 19 Μαΐου στη Ρόδο. Μάλιστα, ο Γιώργος Δασκαλάκης ενημέρωσε πως αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θα τραγουδήσει για το κοινό του.

«Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Απλά θα ήθελα να σας πω ότι για μένα αυτή η εμφάνιση μου παρέα με όλους τους φίλους μου θα είναι και η τελευταία εδώ στο Νησί μας και γενικά!!!

Μετά από πολύ σκέψη…μιλώντας και με το φίλο μου και Ιερέα στη Ξάνθη Πατηρ Χρυσοβαλαντη Στιβακταρακη και με την οικογένεια μου και βλέποντας τις δυνάμεις μου γενικά πιστεύω ότι είναι το ΣΩΣΤΟ!!!

Θα ακολουθήσει σύντομα ένα τραγούδι που μου ετοιμάζει και εμπιστεύεται ο τεράστιος Συνθέτης και Άνθρωπος Nicos Terzis ώστε να πούμε το τελευταίο ΑΝΤΙΟ μουσικά…Πιστεύω είναι μία απόφαση που πρέπει να παρθεί γιατί αυτό που κάνω εδώ και 35 χρόνια έχω μάθει να το κάνω σωστά και καλά!!! Εγώ στις 19 Μαΐου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό ώστε αυτή η βραδιά να μας μείνει αξέχαστη και στις μνήμες όλων μας… Και εννοείται όπως δίνω θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη με το Θηρίο…. Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ».