GOSSIP

Ηλίας Γκότσης: Τι είπε για την διάρρηξη του αυτοκινήτου του - «Δεν πιστεύω ότι το κάνουν εσκεμμένα»

Ηλίας Γκότσης: Τι είπε για την διάρρηξη του αυτοκινήτου του - «Δεν πιστεύω ότι το κάνουν εσκεμμένα»

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που άγνωστοι δράστες παραβιάζουν το αμάξι του Ηλία Γκότση στο κέντρο της Αθήνας 

Θύμα διαρρηκτών έπεσε για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα ο Ηλίας Γκότσης, καθώς άγνωστοι του «άνοιξαν» το αμάξι.

Συγκεκριμένα, το συμβάν σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, όταν ο νικητής του Survivor του 2018 και πρώην παίκτης του Survivor All Star πάρκαρε το αμάξι του σε μία θέση και γυρίζοντας να το πάρει το βρήκε παραβιασμένο με το μπροστινό παράθυρο σπασμένο.

Ο personal trainer μιλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δήλωσε πως «βρήκα θέση στο Κέντρο της Αθήνας και αμέσως σκέφτηκα πως ήταν η μέρα μου και ήμουν τυχερός, γιατί είναι δύσκολο να βρεις θέση εκεί. Τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο. Ευτυχώς, δεν έκλεψαν κάτι. Μου έσπασαν το τζάμι για δεύτερη φορά».

Για το ενδεχόμενο να είναι επιτηδευμένη κίνηση είπε: «Δεν πιστεύω ότι κάποιος το κάνει εσκεμμένα, έτσι είναι το κέντρο. Θέλει προσοχή, γιατί μπορεί να το παίρνω τώρα χιουμοριστικά, αλλά παθαίνεις ένα σοκ όταν γίνεται και βλέπεις το αυτοκίνητό σου παραβιασμένο».

Ο Ηλίας Γκότσης εξήγησε ότι δεν δήλωσε την διάρρηξη του αυτοκινήτου του στην αστυνομία, καθώς όπως είπε «θα έβγαινε δύσκολα άκρη». Όπως είπε δεν υπήρχε κάτι σημαντικό μέσα, αφού πήρε το μάθημά του την πρώτη φορά που του έσπασαν το αμάξι και πάλι στο κέντρο της Αθήνας.