GOSSIP

MasterChef – Μαρία Μπέη: Τι θα κάνει το έπαθλο των 50.000 ευρώ

MasterChef – Μαρία Μπέη: Τι θα κάνει το έπαθλο των 50.000 ευρώ

Η Μαρία Μπέη φιλοξενήθηκε στο Breakfast@star μετά την νίκη της στο MasterChef κι απάντησε για το τι θα κάνει με το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μετά από 5,5 μήνες, δεκάδες ατομικές κι ομαδικές δοκιμασίες και συνολικά 34 υποψήφιους οι τηλεθεατές έμαθαν το μεγάλο νικητή του MasterChef 2023 από τα χείλη των τριών σεφ και κριτών Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου: η μεγάλη νικήτρια είναι η Μαρία Μπέη.

Με 41 βαθμούς είναι η νέα Ελληνίδα MasterChef, η δεύτερη μετά τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη με τον μεγάλο τίτλο και τις 50.000 ευρώ να της ανήκουν.

Μιλώντας για το τι σκέφτεται να κάνει το έπαθλο η Μαρία Μπέη δήλωσε πως «αν ήταν περισσότερα, θα αγόραζα ένα διαμέρισμα και θα το νοίκιαζα για να έχω κάτι. Για τον καιρό που ζούμε κι έχουμε δει ότι έχουν ανέβει πάρα πολύ τα ενοίκια, θα πήγαινα κάπου αλλού και με τα λεφτά που θα έβγαζα από το σπίτι, θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω κάτι δικό μου. Θα περίμενα και θα μάζευα περισσότερα λεφτά από αυτά του επάθλου γιατί χρειάζομαι περισσότερα και θα έκανα αυτό που θέλω εγώ (σ.σ. στην εστίαση)».

«Θα έκανα ελληνική δημιουργική κουζίνα γιατί για αυτό μπήκα κι αυτή είναι η ταυτότητά μου, δηλαδή τα πιάτα που έκανα από μικρή», πρόσθεσε η μεγάλη νικήτρια του Master Chef 2023.

Επιπλέον, η Μαρία Μπέη δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ”. Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το πετυχαίνεις και αυτό πρέπει να θυμόμαστε όλοι. Σε όλους θα τύχουν εμπόδια στη ζωή, αλλά πρέπει να τα προσπερνάμε».

«Στην πρώτη βαθμολογία που ήταν ο Νίκος μπροστά, δεν αισθάνθηκα λύπη, χάρηκα. Μετά που ήρθαμε ισοπαλία, αισθάνθηκα την πρώτη αγωνία. Στο τέλος που κέρδισα για έναν βαθμό, δε μπορώ να σου εξηγήσω συναισθήματα. Όλα είναι μπερδεμένα στο μυαλό μου», τόνισε.

Στην ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νίκο Τράκα σε κάποιο εστιατόριο, η Μαρία Μπέη σημείωσε πως «δε θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αν αυτός θα μπορούσε ο ίδιος να συνεργασθεί μαζί μου, γιατί εγώ έδειξα ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα».

Σχετικές ειδήσεις