Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Τράκα μετά την ήττα του από την Μαρία Μπέη

Newsbomb

MasterChef: Μετά από έναν φαντασμαγορικό τελικό, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2023, μεγάλη νικήτρια είναι η Μαρία Μπέη.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης και νικήτρια του τίτλου και του χρηματικού επάθλου αναδείχθηκε η Μαρία Μπέη.

Ο Νίκος Τράκας κατέκτησε τη δεύτερη θέση του μαγειρικού διαγωνισμού για μόλις… 1 μονάδα. Ο νεαρός μάγειρας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον Κωνσταντίνο Μίχο μετά την ήττα του στο MasterChef.

«Δεν στεναχωριέμαι καθόλου. Παραδόξως τα πρώτα μου συναισθήματα είναι χαρά. Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι, πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Γούσταρα πολύ τη μαγειρική, οπότε ανυπομονώ για το έξι. Έχω πολλά και διάφορα στο μυαλό μου για τα επόμενά μου βήματα.

Στη Μαρία Μπέη είπα πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη της. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, όλα καλά. Είχαν λυθεί όλες οι παρεξηγήσεις και οι μικροτσακωμοί που είχαμε με τη Μαρία. Είναι όλα μέσα στη ζωή, είναι όπως ήμουν στον αθλητισμό δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια», είπε ο Νίκος Τράκας στην κάμερα του Star.