GOSSIP

Σάσα Σταμάτη: «Παίρνω τηλέφωνα και αυτοπροτείνομαι για δουλειά»

Σάσα Σταμάτη: «Παίρνω τηλέφωνα και αυτοπροτείνομαι για δουλειά»

«Έχω δουλέψει με τον Γιώργο Λιάγκα, έχω περάσει πάρα πολύ ωραία», είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη

Σε αναζήτηση εργασίας φαίνεται πως είναι η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη τώρα που τελειώνει η φετινή τηλεοπτική χρονιά - σχετικά μίλησε και σε δημοσιογράφους για το αν πρόκειται να συμμετάσχει σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή την νέα σεζόν. Αναφέρθηκε, επιπλέον, και στο τέλος της συνεργασίας της Μαρίας Κορινθίου με το Πρωινό και τον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, η Σάσα Σταμάτη είπε: «τώρα δεν ετοιμάζω τίποτα! Δεν έχω κάποια πρόταση για την επόμενη σεζόν, αυτή τη στιγμή, ωστόσο παίρνω από μόνη μου τηλέφωνο και αυτοπροτείνομαι. Και στο πρωινό έτσι ξεκίνησα, κάθε χρόνο έπαιρνα τηλέφωνο της Έλενα Κατραβά και της έλεγα πως θέλω να κάνω δοκιμαστικό. Ήρθε τελικά και έκατσε τότε με την Φαίη και τον Γιώργο. Δηλαδή δεν είναι κακό να ζητήσεις δουλειά».

«Θεωρώ ότι, αν κάτι δεν πάει τόσο καλά όσο το ήθελαν να πάει, είναι καλύτερα να αλλάζει ώρα παρά να κόβεται η εκπομπή. Άλλωστε η Φαίη έχει αποδείξει τόσα χρόνια ποια είναι» πρόσθεσε έπειτα η δημοσιογράφος για την φημολογούμενη μετακίνηση της Φαίης Σκορδά σε νέα ώρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αναφορικά, μάλιστα, με το αν μπορεί να υπάρξει νέα συνεργασία με την γνωστή παρουσιάστρια πάλι, η Σάσα Σταμάτη δήλωσε εμφατικά: «Θεωρώ ότι ο κύκλος έχει κλείσει. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μού αρέσει στο πλευρό της γιατί έχει άποψη, προσωπικότητα, δεν φοβάται να πει αυτό που νιώθει και είναι δημοσιογράφος».

«Έχω δουλέψει με τον Γιώργο Λιάγκα, έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Φυσικά και έχουμε τσακωθεί και έχουμε εκνευριστεί και έχουμε γεράσει και έχουμε κλάψει. Όλα τα συναισθήματα τα έχω νιώσει μαζί του αλλά είναι είναι ένας άνθρωπος που πάντα δίνει χώρο».

«Τώρα, δεν ξέρω τι έγινε! Εντάξει, και η Μαρία δεν είναι καμία τρελή η κοπέλα που ξαφνικά έφυγε 20 μέρες πριν. Προσωπικά θα περίμενα να τελειώσει η σεζόν και από εκεί και πέρα θα χάραζα τον δρόμο μου» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Σχετικές ειδήσεις