MEDIA

Σάσα Σταμάτη: Χρειάστηκε να κάνω εισαγγελική παραγγελία και να μπει ο μπαμπάς μου στο ψυχιατρείο

 Σάσα Σταμάτη: Χρειάστηκε να κάνω εισαγγελική παραγγελία και να μπει ο μπαμπάς μου στο ψυχιατρείο
Η Σάσα Σταμάτη.
Glomex

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε μεταξύ άλλων για την αγωγή που έκανε στο κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν ο πατέρας της λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για πρώτη φορά στο ψυχικό νόσημα που αντιμετώπιζε ο πατέρας της και προκειμένου να τον προστατεύσει αναγκάστηκε να προβεί σε εισαγγελική παραγγελία προκειμένου να νοσηλευτεί.

«Θέλω να πω κάτι για πρώτη φορά, γιατί ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους. Ο μπαμπάς μου για 30 χρόνια είχε μανιοκατάθλιψη. Σαν οικογένεια έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Έφυγε από το σπίτι, δεν ξέραμε που ήταν, μας έλεγε ο κόσμος ότι είδαμε τον πατέρα σας εκεί, κάποια στιγμή πήραμε την αστυνομία, τον είδαμε με το αυτοκίνητο πάνω στις γραμμές του τρένου να έχει παρκάρει και να κοιμάται. Χρειάστηκε, όσο σκληρό και αν ακούγεται, να κάνω εισαγγελική παραγγελία και να μπει ο μπαμπάς μου στο ψυχιατρείο. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, με ενδιέφερε να μην βλέπω τον πατέρα μου σε αυτή την κατάσταση, διότι ήταν στον δρόμο. Όταν πήγαινα στο ψυχιατρείο ο πατέρας μου δεν ήθελε να με δει, μετά κατάλαβε», εξομολογήθηκε η Σάσα Σταμάτη.

Για την αγωγή που έκανε στο κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν ο πατέρας της λίγο πριν φύγει από τη ζωή, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε: «Ο πατέρας μου είχε κινητικά προβλήματα, τον πήγαμε σε κέντρο αποκατάστασης, δεν μας άφηναν να τον δούμε, κάποια στιγμή μας παίρνουν μια Κυριακή ότι ο πατέρας μου δεν είναι καλά και μου λέει ο γιατρός ότι είχε να φάει και να πιει νερό ένα μήνα. Ξεκίνησε αιμοκάθαρση και κάποια στιγμή ο άνθρωπος “έφυγε”. Έχουμε κάνει αγωγή και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Τα όσα ανέφερε η Σάσα Σταμάτη συγκίνησαν τους συντελεστές της εκπομπής «Πρωινό» ενώ η Φωτεινή Πετρόγιαννη έβαλε τα κλάματα λέγοντας: «Έχει και ο μπαμπάς μου ένα παρόμοιο πρόβλημα με τη μνήμη του και μου είναι λίγο δύσκολο, συγγνώμη».

Σχετικές ειδήσεις

Σάσα Σταμάτη: Στη σχολή ο Αυτιάς μου έλεγε «τι κάνεις εδώ; Πήγαινε στα καλλιστεία»