GOSSIP

Λένα Ζευγαρά: «Γονάτισε μπροστά σε 1.000 άτομα και μου ζήτησε να τον παντρευτώ»

Λένα Ζευγαρά: «Γονάτισε μπροστά σε 1.000 άτομα και μου ζήτησε να τον παντρευτώ»
Instagram

Λένα Ζευγαρά: Η λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε ακραία περιστατικά που έχει βιώσει επί σκηνής

Ξέρει πως να ξεσηκώνει το κοινό με τις επιτυχίες της και τις εκρηκτικές εμφανίσεις της στην πίστα η Λένα Ζευγάρα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, η οποία σε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει δεχθεί ακόμα και πρόταση γάμου επί σκηνής.

Όπως είπε η 31χρονη λαϊκή τραγουδίστρια «τα παιδιά της νύχτας είναι τα καλύτερα», ενώ αποκάλεσε τους μουσικούς της «καλλιτεχνική της οικογένεια». Σε ερώτηση για ακραία περιστατικά την ώρα που τραγουδάει, αναφέρθηκε σε ένα συμβάν που σημειώθηκε πριν από λίγα χρόνια.

Όπως περιέγραψε: «Πριν από λίγα χρόνια ανέβηκε στη σκηνή ένας τύπος που είχε φτιάξει με το σιδεράκι από τις σαμπάνιες κάτι σαν δαχτυλίδι. Γονάτισε και μπροστά σε χίλιους ανθρώπους που τον έβλεπαν μου ζήτησε: «Θα με παντρευτείς;». «Σε παραδέχομαι» του είπα «γιατί δεν υπολόγισες όλα αυτά τα μάτια που σε κοιτάνε αυτή τη στιγμή και ανέβηκες να βγάλεις την τρέλα σου». Απάντησα όχι φυσικά. (Γελάει.) Δεν παρεξηγώ τις εκρήξεις θαυμασμού του κόσμου γιατί δείχνουν την αγάπη τους. Διάβασα κάποτε μια φράση που την έχω στο μυαλό μου πάντα. «Όταν ο άλλος σου δείχνει την αγάπη του, μην τον διακόπτεις» κι αυτό κάνω».

Η Λένα Ζευγαρά δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τα εμπόδια που βρήκε μπροστά της όταν ξεκίνησε την καριέρα της. «Υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν να μου βάλουν εμπόδια ή ένιωθαν απειλή και ήθελαν να με εκτοπίσουν», ωστόσο όπως εξήγησε τους αντιμετώπισε με χαμόγελο και αγάπη.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή δήλωσε «πλήρης» ενώ όπως είπε «Ο έρωτας είναι ευτυχία και σε κάνει να αγαπάς όλο τον κόσμο, έχεις περισσότερη ενέργεια. Είμαι πολύ καλά, και ο νοών νοείτω. Θα ήθελα να δημιουργήσω κάποια στιγμή και εγώ τη δική μου οικογένεια, γιατί προέρχομαι από μια οικογένεια που μου δίδαξε την αγάπη»