GOSSIP

Θάνος Καλλίρης: Έκανε δώρο στη Ναταλία Γερμανού μπλούζα με φωτογραφία τους από όταν ήταν ζευγάρι

Θάνος Καλλίρης: Έκανε δώρο στη Ναταλία Γερμανού μπλούζα με φωτογραφία τους από όταν ήταν ζευγάρι
Glomex

Θάνος Καλλίρης: Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης με την παρουσιάστρια και πρώην σύντροφό του, ενώ θέλησε να τονίσει και κάποια πράγματα. 

«Καλό καλοκαίρι» ευχήθηκε στους τηλεθεατές η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου, αφού η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, με καλεσμένο τον Θάνο Καλλίρη.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής για μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης με την παρουσιάστρια και πρώην σύντροφό του, ενώ θέλησε να τονίσει και κάποια πράγματα.

«Ήθελα να σου πω πόσο ανακουφισμένος είμαι, που βρίσκομαι εδώ. Ό,τι και να πω, είμαστε μαζί. Σε όποια εκπομπή και να έχω παει», είπε ο Θάνος Καλλίρης με τη Ναταλία Γερμανού να σχολιάζει «Τον ρωτάνε για μένα».

Ο τραγουδιστής συνέχισε λέγοντας «Ήμουν στον Αρναούτογλου για 45 λεπτά μίλησε για τα πάντα και υπήρξε ερώτηση για τη Ναταλία. Την επόμενη μέρα, όλα τα κανάλια έπαιξαν αυτή την ερώτηση. Τώρα πια είμαι ανακουφισμένος. Το 2027 θα έχω κλείσει 40 χρόνια στη μουσική. Το όνειρό μου φαντάζομαι θα είναι να κάνω κάτι πολύ μεγάλο "40 χρόνια Καλλίρης" μπορεί να γεμίσω ένα στάδιο. Και την άλλη μέρα τα sites θα γράφουν "η Ναταλία Γερμανού δεν ήρθε, δάκρυσε"».

Η παρουσιάστρια ανέφερε σχετικά: «Και είναι άδικο γιατί το '97 που γνωριστήκαμε δεν με ήξερε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς μου, ήμουν πανάγνωστη, αυτός ήταν ήδη σταρ. Ήμασταν μαζί από το '90 μέχρι το '95 τον ήξεραν τον Θάνο, εμένα με γνώρισαν όταν έκανα το Mega Star».

Στο τέλος της συνέντευξης ο Θάνος Καλλίρης θέλησε να δώσει κάποια δώρα στη Ναταλία Γερμανού, ενώ ένα από αυτά την προκάλεσε κιόλας να το φορέσει. Ήταν μία μπλούζα, με φωτογραφία των δύο τους, από την εποχή που ήταν ζευγάρι.