GOSSIP

Ιρίνα Σάικ - Τομ Μπρέιντι: Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου και αντίδραση της Ζιζέλ

Ιρίνα Σάικ - Τομ Μπρέιντι: Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου και αντίδραση της Ζιζέλ

Ο 45χρονος Τομ Μπρέιντι πιάστηκε στα πράσα να χαϊδεύει απαλά το πρόσωπο της εντυπωσιακής Ρωσίδας έπειτα από ολονύκτιο ραντεβού στο σπίτι του

Αν και ξένα δημοσιεύματα θέλουν τον πρώην σύζυγο της Gisele Bundchen να είναι σε σχέση με την Κιμ Καρντάσιαν, τελικά εκείνος φαίνεται να βγαίνει με την Ιρίνα Σάικ.

Ο 45χρονος Τομ Μπρέιντι πιάστηκε στα πράσα να χαϊδεύει απαλά το πρόσωπο της εντυπωσιακής Ρωσίδας έπειτα από ολονύκτιο ραντεβού στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες, το Σάββατο. Καθώς της χάιδευε το μάγουλο, εκείνη τον κοιτούσε με λαχτάρα, ενώ καθόταν στη θέση της συνοδηγού στην πολυτελή Rolls Royce του.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη DailyMail ότι ο Μπρέιντι πήρε τη Σέικ από ένα ξενοδοχείο του Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής και την πήγε κατευθείαν στο σπίτι του. Βγήκαν το επόμενο πρωί γύρω στις 9:30 π.μ. και αργότερα άφησε τo μοντέλο – που φορούσε τα ίδια ρούχα από το προηγούμενο βράδυ – πίσω στο ξενοδοχείο της με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

Η αντίδραση της Ζιζέλ

Μετά την εμφάνιση φωτογραφιών που δείχνουν τον Μπρέιντι να έρχεται σε στενή επαφή με την Ιρίνα Σάικ στο Λος Άντζελες, πηγές αποκαλύπτουν πώς αντέδρασε η ίδια στην είδηση.

Όπως είναι αναμενόμενο, το supermodel φαίνεται να μην ενοχλείται πραγματικά από την υποτιθέμενη νέα σχέση – και ίσως μάλιστα να υποστηρίζει την ευτυχία του Μπρέιντι.

Στην αρχή κυκλοφόρησαν φήμες πως δεν ήταν ευχαριστημένη με τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών.

«Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με αυτό», αναφέρει η πηγή, όμως ένα δεύτερο άτομο από το περιβάλλον της υποστήριξε πως αυτό δεν ισχύει.

«Η παρουσία αυτών των δύο μαζί είναι πολύ βοηθητική για την ελευθερία της Ζιζέλ», εξηγεί. Τόνισε βέβαια, πως αυτό που ενόχλησε πολύ το μοντέλο ήταν το γεγονός πως οι φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν λίγες ημέρες μετά τα 43α γενέθλιά της.

«Έχει πει και στο παρελθόν πως το μόνο που θέλει για εκείνον είναι να είναι ευτυχισμένος», ανέφερε μία άλλη πηγή.