GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Πλήρωσε 27.000 ευρώ για τις διακοπές της στις Μαλδίβες

Ιωάννα Τούνη
Instagram

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε από τις Μαλδίβες και πραγματοποίησε ένα Q&A στο VIP κανάλι της στο Instagram, δίνοντας την απάντηση για το πόσο της στοίχισαν οι διακοπές για τα γενέθλιά της στις Μαλδίβες

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πρώτη φορά πόσα χρήματα ξόδεψε για τις διακοπές της στις Μαλδίβες. «Είπαμε ότι εδώ θα τα πω όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στο Instagram της.

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε από τις Μαλδίβες και πραγματοποίησε ένα Q&A στο VIP κανάλι της στο Instagram. Εκεί απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που της έκαναν οι ακόλουθοί της και αποκάλυψε ότι ξόδεψε 27.000 ευρώ για το ταξίδι της.

«Λοιπόν επειδή είναι η νούμερο 1 ερώτηση που μου κάνετε πραγματικά και δεν ήθελα να την απαντήσω αλλά είπαμε ότι εδώ θα τα πω όλα. Έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου. Ήμασταν 8 άτομα και το μωράκι μου 9. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά OK. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρόνων και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου», είπε η Ιωάννα Τούνη.