GOSSIP

Άννα Βίσση: Οι διακοπές στους Παξούς και η συνάντηση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Άννα Βίσση: Οι διακοπές στους Παξούς και η συνάντηση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Η Άννα Βίσση απολαμβάνει τις διακοπές της στους Παξούς - Οι φωτογραφίες που ανάρτησε

Μπορεί η Άννα Βίσση φέτος το καλοκαίρι να γιορτάζει τα 50 χρόνια καριέρας και να πραγματοποιεί πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο, όμως παράλληλα ξεκλέβει κάποιες ημέρες για να ξεκουράζεται και να κάνει διακοπές.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο πανέμορφο νησί των Παξών και το έκανε γνωστό μέσω stories με μια σειρά από στιγμιότυπα με την ίδια να απολαμβάνει τη φύση.

Σε ένα από αυτά, φωτογραφήθηκε μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, που βρίσκεται επίσης στο νησί για τα γυρίσματα της σειρά MAESTRO.

Πανικός» με τη συναυλία της στο Ηρώδειο - Sold out μέσα σε 4 ώρες

Η Άννα Βίσση, μία από τις πιο καταξιωμένες, πολυβραβευμένες, διαχρονικές, εμπορικές κι αγαπητές καλλιτέχνιδες, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια διαρκούς κι επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική, έρχεται για πρώτη φορά στο εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού, σε μία συναυλία – σταθμό, μέσα από την οποία θα ενισχυθεί το φιλανθρωπικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Μέσα σε περίπου 4 ώρες, η συναυλία έγινε sold out!

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Ηρώδειο, η Άννα Βίσση πρωταγωνιστεί σε μία υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής συναυλία.

Σ’ αυτή τη μαγική βραδιά θα παρουσιάσει, μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρίσμα, τα πιο σπουδαία τραγούδια της, τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην καριέρα της καθώς και στην ελληνική μουσική εν γένει, από τον συνθέτη της ζωής της, Νίκο Καρβέλα.

Την συνοδεύουν το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής «Φιλαρμόνια» υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη (με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, στις παραστάσεις «Δαίμονες» και «Οι Καμπάνες Του Edelweiss»), η 40μελής Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η βραβευμένη πιανίστα Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη. Στη βραδιά εμφανίζονται και μέλη από την μπάντα της Άννας Βίσση.

Με φόντο τον ιστορικό χώρο του Ηρωδείου, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και τον αττικό ουρανό, η σπουδαία κι αγαπημένη σε όλους φωνή της Άννας Βίσση θα γίνει το όχημα για μία ανεπανάληπτη βραδιά που θα γράψει ιστορία και θα ενισχύσει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα. Από το 1937, με 220 άτομα, εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό και 6 κέντρα σε όλη την Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, υποδέχεται καθημερινά 1.100 βρέφη, παιδιά αλλά και ενήλικες με αναπηρία και τους προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα αποκατάστασης.