GOSSIP

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέο αποκαλυπτικό βίντεο μετά τον χωρισμό - Τόπλες πόζες και άντρες που την κρατάνε

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέο αποκαλυπτικό βίντεο μετά τον χωρισμό - Τόπλες πόζες και άντρες που την κρατάνε
AP

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το διασκεδάζει εν μέσω διαζυγίου. Από τη μία η τόπλες στο κρεβάτι με μαύρες μπότες και από την άλλη καυτός χωρός με έναν άντρα... να της γλείφει το πόδι

Και ενώ ο Σαμ Ασγκάρι προχωράει τις διαδικασίες του διαζυγίου με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, εκείνη δείχνει να μην πτοείται και να προχωράει παρακάτω.

Η τραγουδίστρια μετά το βίντεο που φαινόταν να χορεύει και να εξηγεί ότι χώρισε μετά από 6 χρόνια σχέσης, έκανε δύο νέες αναρτήσεις, πιο αποκαλυπτικές και πιο... προκλητικές από άλλες φορές.

Στο πρώτο βίντεο η Μπρίτνεϊ εμφανίζεται στο κρεβάτι τόπλες με ένα ροζ εσώρουχο και μαύρες μπότες. Πάνω στο κρεβάτι η τραγουδίστρια κάνει κινήσεις με τα πόδια της κρατώντας το στήθος της για να μην φανεί.

Στο δεύτερο βίντεο η Μπρίτνεϊ χορεύει με ένα πράσινο φόρεμα και έναν «φίλο» της, ο οποίος φαίνεται να της γλείφει το πόδι. Στη συνέχεια την τραγουδίστρια κρατούν αρκετοί άνδρες.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε:

«Όταν πας να συναντηθείς με έναν λεγόμενο "φίλο" και οδηγείς μια ώρα για κοτόπουλο !!! Έπειτα πρέπει να περιμένετε στο αυτοκίνητο και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα... Ήξερα ότι οι παππούδες είχαν πληροφορηθεί επειδή το αυτοκίνητο στο οποίο ήμουν δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν… άρα πώς με ακολούθησα; Ο δρόμος του φαραγγιού του Malibu είναι ο πιο φρικτός δρόμος που μπορείς να οδηγήσεις ποτέ… οπότε τι κάνει μια σκύλα σαν εμένα!!??! Φοράω το πράσινο φόρεμά μου και εμφανίζομαι στους φίλους μου!!! Κάλεσα τα αγαπημένα μου αγόρια και ΠΑΙΖΑ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!»