GOSSIP

Ανησυχία για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Χρειάστηκε να νοσηλευτεί - Ακύρωσε την περιοδεία του ο Μπάρκερ

Ανησυχία για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Χρειάστηκε να νοσηλευτεί - Ακύρωσε την περιοδεία του ο Μπάρκερ

Η 44χρονη σταρ του ριάλιτι των Καρντάσιαν βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Ο Τράβις Μπάρκερ χρειάστηκε να επιστρέψει απότομα στο σπίτι από την περιοδεία των Blink-182, αφού η έγκυος σύζυγός του, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, νοσηλεύτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ριάλιτι σταρ είχε μια «σύντομη» διαμονή στο νοσοκομείο και είναι «πίσω στο σπίτι τώρα με τα παιδιά της», είπε μια πηγή στο People Monday.

«Αισθάνεται καλύτερα», πρόσθεσαν πηγές του περιοδικού. «Είναι χαρούμενη που έχει και τον Τράβις πίσω στο σπίτι».

Δεν είναι σαφές γιατί η Καρντάσιαν, η οποία φωτογραφήθηκε φεύγοντας από ένα νοσοκομείο της περιοχής του Λος Άντζελες το Σάββατο με τον σύζυγό της στο πλευρό της, ζήτησε ιατρική βοήθεια.

Οι Blink-182 ανακοίνωσαν νωρίς την Παρασκευή ότι έπρεπε να αναβάλουν την έναρξη της ευρωπαϊκής περιοδείας τους, αφού ο Μπάρκερ έρεπε να ασχοληθεί με ένα «επείγον οικογενειακό ζήτημα» στις ΗΠΑ.

Η δήλωση του ροκ συγκροτήματος δεν διευκρίνισε ποια ήταν η έκτακτη ανάγκη, αλλά αναγκάστηκαν να επαναπρογραμματίσουν τις εμφανίσεις τους στη Γλασκώβη, το Μπέλφαστ και το Δουβλίνο και υποσχέθηκαν να παράσχουν περισσότερες πληροφορίες «το συντομότερο δυνατό».

Λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση του συγκροτήματος, ο 47χρονος Μπάρκερ δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στην αίθουσα προσευχής του αεροδρομίου της Γλασκώβης.

Ένα από τα Stories του στο Instagram περιείχε ένα πανό που έγραφε: «Μαζί προσευχόμαστε». Ένας άλλος έδειξε ένα βιτρό σε ένα σκηνικό εκκλησίας.

Εν τω μεταξύ, η 44χρονη Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έμεινε μακριά από τα social media.

Η σταρ των «Kardashians» και ο Μπάρκερ, που παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2022, ανακοίνωσαν τον Ιούνιο ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι.

Η Κόρτνεϊ έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Scott Disick.