GOSSIP

Γιάννης Στάνκογλου: «Έχουμε εξαιρετική σχέση με την πρώην σύζυγό μου, έχουμε συνεπιμέλεια»

Γιάννης Στάνκογλου: «Έχουμε εξαιρετική σχέση με την πρώην σύζυγό μου, έχουμε συνεπιμέλεια»

«Έχω δύο παιδιά που προσπαθώ να τα προστατέψω, είναι όλα καλά», λέει ο Γιάννης Στάνκογλου

Για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν μετά το διαζύγιό τους μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας στην κάμερα του Mega, ο ηθοποιός δήλωσε πως οι δυο τους έχουν πολύ καλή συνεννόηση σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους, για τα οποία έχει συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό του.

Σχετικά με το διαζύγιο είπε: «Ήταν μια δήλωση. Έχει συμβεί αυτό εδώ και 3-3,5 χρόνια. Ούτως ή άλλως είμαι από τους ανθρώπους δεν θέλω η προσωπική μου ζωή να είναι πολύ στα φώτα. Έχω δυο παιδιά που προσπαθώ να τα προστατέψω. Είναι όλα καλά, έχουμε μια εξαιρετική σχέση με τη πρώην σύζυγό μου, έχουμε τρελή συνεννόηση για τα παιδιά. Έχω και συνεπιμέλεια, οπότε είναι πάρα πολύ όμορφο όλο αυτό» είπε.

Ο Γιάννης Στάνκογλου στην συνέντευξη που έδωσε στο Mega αναφέρθηκε και στο οτι έχει βρεθεί αρκετές φορές σε άβολη θέση με θαυμαστές του, λέγοντας παράλληλα πως δεν θέλει να είναι σελέμπριτι.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ, ούτε στα πρώτα μου βήματα να κάνω κάτι άλλο και να αφήσω την υποκριτική, σκεφτόμουν μόνο με ποιους θέλω να συνεργαστώ, σε ποια ομάδα θέλω να ανήκω και τι θέλω να κάνω. Νάρκισσος δεν υπήρξα ποτέ νομίζω. Και αν υπήρξα, ήταν με το κοντινό μου περιβάλλον, με τους οικείους μου και τους φίλους μου.

Μπορεί να έπιανα τον εαυτό μου να μιλάω κάπως και σκεφτόμουν, “ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε φίλε και μιλάς έτσι”. Έχει τύχει να το παίξω και ξερόλας και την επόμενη μέρα να σηκωθώ και να πω “ώπα, δεν είχες δίκιο”».

«Έχει να κάνει με το πως με προσεγγίζει κάποιος. Είναι πολύ σημαντικό για μένα το να σέβεσαι, να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια όρια και να με βλέπεις ως κομμάτι του θεάτρου και της υποκριτικής και όχι σαν έναν σελέμπριτι. Δε θέλω να είμαι σελέμπριτι. Έχει τύχει πολλές φορές να έρθω σε άβολη θέση. Συχνά υπάρχει κόσμος που έχει έντονη ανάγκη να έρθει κοντά σου με έναν τρόπο, που όμως εσύ δε χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή» εξήγησε ο Γιάννης Στάνκογλου.