GOSSIP

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Στην εγκυμοσύνη πήρα 30 κιλά - Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Στην εγκυμοσύνη πήρα 30 κιλά - Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για τη βάφτιση του γιου της, την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. 

Στο Ηρώδειο για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Michael Bolton βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για τη βάφτιση του γιου της, την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Ο μικρός Βλάσσης είναι καλά. Έκλαψε στη βάφτιση. Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε, δεν ήταν στα πλάνα μου να επιστρέψω φέτος. Δεν είχα σκοπό να κάνω τηλεόραση φέτος. Από τη νέα σεζόν θέλω να κάνω. Μόνο όταν βάζω την υπογραφή μου μιλάω. Θεωρώ άκομψο να σας πω κάτι, αν δεν έχω υπογράψει. Δεν ήθελα να κάνω τα ίδια στην τηλεόραση. Ούτε το Κάτι Ξαναψήνεται, ούτε το My Style Rocks. Πολλά πρωινά δεν έχει η τηλεόραση; Να κάνω και εγώ ένα; Ιδανικά θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όπως δήλωσε δεν ήταν αυτοσκοπός της να αδυνατίσει μετά την εγκυμοσύνη, ωστόσο έχασε κιλά, επειδή δεν ήθελε να αγοράσει καινούρια ρούχα.

«Θέλοντας και μη επανήλθα στα κιλά μου. Δεν ήταν και αυτοσκοπός μου. Νομίζω όλες οι γυναίκες με καταλαβαίνουν και οι μαμάδες κυρίως ότι θέλουμε να είμαστε αρεστές στον εαυτό μας και στον σύζυγό μας. Δεν ήθελα να αγοράσω και καινούργια ρούχα. Δεν έχασα και ποτέ την όρεξη να ασχοληθώ με εμένα. Μου αρέσει η ομορφιά. Δεν θεωρώ ότι επειδή γινόμαστε μαμάδες πρέπει να ξεχνάμε και τον εαυτό μας. Πήρα 30 κιλά στην εγκυμοσύνη», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Παράλληλα ανεφερε ότι με τον σύζυγό της θέλουν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο. «Θέλουμε θρησκευτικό γάμο. Μπορεί να γίνει και τον χειμώνα», είπε.