GOSSIP

Μάριος Αθανασίου για Μαρία Σολωμού: «Αποφασίσαμε ο γιος μας να μεγαλώσει με τις αδερφές του»

Μάριος Αθανασίου για Μαρία Σολωμού: «Αποφασίσαμε ο γιος μας να μεγαλώσει με τις αδερφές του»

Μάριος Αθανασίου: Ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του και τον γιο που έχει με την Μαρία Σολωμού.

O Μάριος Αθανασίου σε συνέντευξη που παραχώρησε εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του νέου κύκλου και μεταξύ άλλων μίλησε στη Τζένη Θεωνά για την προσωπική του ζωή και τον γιο που έχει κάνει με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Σολωμού.

«Νομίζω ότι δεν είναι ευχάριστη για τα παιδιά η έκθεση λόγω του επαγγέλματος. Άσχετα αν το παίρνουν καλά ή εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι το παίρνουν καλά. Πιστεύω ότι δεν θα ήθελαν να ήμασταν έτσι. Στεναχωριέμαι που στεναχωριέται το παιδί», ανέφερε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

«Δεν είναι το καλύτερο να μπαίνει σε έναν χώρο και να συζητάνε για τους γονείς του, είτε θετικά είτε αρνητικά. Είναι αδιανόητο να μην μπορείς να προφυλάξεις το παιδί σου στα social media. Για το πιο απλό, την ασφάλειά του. Το παιδί σου μπορεί να σου το πάρουν», επισημαίνει ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τον γιο που διατηρεί μαζί με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Σολωμού, και τις δύο κόρες που έχει από τη νυν σύζυγό του, ο Μάριος Αθανασίου αποκαλύπτει:

«Τα τελευταία χρόνια ο μεγάλος είναι μαζί με τις μικρές. Ο Αλέξανδρος είναι ο γιος που έχω μαζί με τη Μαρία και η Εύα και η Έλλη, 9 και 5 ετών, είναι τα κορίτσια που έχω μαζί με τη Μάρθα.

Νομίζω ότι ήταν χρήσιμο, φρόνιμο και σωστό, επειδή όσο θα μεγάλωνε ο Αλέξανδρος θα τον έβλεπα όλο και λιγότερο, το συζητήσαμε και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον να είναι μαζί με τις αδερφές του. Να καταλάβουν ότι είναι αδέρφια».

«Εκείνος το ήθελε αλλά στην αρχή αυτής της διαδρομής ζορίστηκε. Έπρεπε να κάνει συμβιβασμούς, να αλλάξει συνήθειες. Για όλους ήταν δύσκολο, όμως προσαρμοστήκαμε», εξομολογείται ο Μάριος Αθανασίου.