GOSSIP

Γρήγορης Πετράκος - Θεοφανία Παπαθωμά: Φήμες ότι χώρισαν έπειτα από 10 χρόνια σχέσης

Γρήγορης Πετράκος - Θεοφανία Παπαθωμά: Φήμες ότι χώρισαν έπειτα από 10 χρόνια σχέσης

Άλλος ένας χωρισμός-«βόμβα» στην ελληνική showbiz; Θεοφανία Παπαθωμά και Γρήγορης Πετράκος φημολογείται πως έβαλαν τέλος στη σχέση τους

Τέλος στη μακροχρόνια σχέση τους φαίνεται πως έβαλαν ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής πήραν την απόφαση να ρίξουν αυλαία στην σχέση τους, διατηρώντας ως βασική προτεραιότητα την προστασία των δυο παιδιών τους.

«Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις» αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος έγιναν ζευγάρι το 2013 και έκτοτε προτίμησαν να διατηρήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.