GOSSIP

Πωλητήριο στο σπίτι που νοίκιαζε ο Χιου Τζάκμαν με την πρώην σύζυγό του στην Αυστραλία

Πωλητήριο στο σπίτι που νοίκιαζε ο Χιου Τζάκμαν με την πρώην σύζυγό του στην Αυστραλία

Ένα υπερπολυτελές σπίτι που κάποτε νοίκιασαν ο σταρ του «Wolverine» Χιου Τζάκμαν και η πρώην πλέον σύζυγός του θα πωληθεί σύντομα για 40 εκατομμύρια δολάρια.

Ένα πραγματικό παλάτι στη Woollahra, ένα προάστιο του Σίδνεϊ, πρόκειται να βγει στην αγορά στο σύντομα, σύμφωνα με την Wentworth Courier.

Μεταξύ των ενοικιαστών του ήταν ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα-Λι Φέρνες, που χώρισαν πρόσφατα μετά από 27 χρόνια γάμου.

Ο 54χρονος σταρ ου Χόλιγουντ και η 67χρονη Φέρνες οι οποίοι και οι δύο κατάγονται από το Down Under - νοίκιασαν την τεράστια κατοικία από τον σημερινό πωλητή, τον James Dack, έναν τοπικό θρύλο του real estate γνωστό για την απίστευτη ιστορία του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο Dack και η σύζυγός του, Mary Cowin Dack, κόρη του ιδρυτή του franchise fast food και δισεκατομμυριούχου Jack Cowin, αγόρασαν το ακίνητο το 2011 για 10,6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Τζάκμαν και η πρώην σύζυγός του Furness νοίκιασαν το σπίτι το 2008, και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πλήρωναν ενοίκιο 5.000 δολάρια την εβδομάδα.

Το σπίτι βρίσκεται στην οδό Wallaroy 38-40, και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και έξι μπάνια. Έχει ακόμα ένα διπλό γκαράζ, μια πισίνα, μια καμπάνα δίπλα στην πισίνα και ένα γήπεδο τένις.

Αρχιτεκτονικά, μοιάζει με ευρωπαϊκή βίλα και το εσωτερικό του είναι αρκετά απλό.

Το πρώην ισχυρό ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής εκπομπής «Correlli» και παντρεύτηκε το 1996 σε μια εκκλησία έξω από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Πρόσθεσαν: «Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περνάει σε αυτή τη μετάβαση σε όλες μας τις ζωές».

Το 2021, ο σταρ του «Logan» απέτισε φόρο τιμής στον 25ετή τότε γάμο του σε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram. «Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου Ντεμπ είναι τόσο φυσικό όσο και η αναπνοή», έγραψε στη λεζάντα.

«Σχεδόν από τη στιγμή που γνωριστήκαμε… ήξερα ότι το πεπρωμένο μας ήταν να είμαστε μαζί», συνέχισε ο Τζάκμαν. «Στα 25 μας χρόνια - η αγάπη μας έχει γίνει πιο βαθιά. Η διασκέδαση, ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια είναι πιο συναρπαστικές. η μάθηση ακόμη μεγαλύτερη. Είμαι για πάντα ευγνώμων που μοιραζόμαστε την αγάπη μας, τη ζωή μας - και την οικογένειά μας μαζί. Μόλις ξεκινήσαμε. Ντεμπ, σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά!»

Τις ημέρες που προηγήθηκαν της σοκαριστικής ανακοίνωσης, η Φέρνες εθεάθη να βγαίνει από ένα μαύρο SUV και να περπατά στη Νέα Υόρκη με ένα κομψό ολόμαυρο ρούχο χωρίς τη βέρα της. Το ζευγάρι έχει δύο υιοθετημένα παιδιά, τον Όσκαρ, 23 ετών και την Άβα, 18 ετών.