GOSSIP

Σοφία Αρβανίτη: Έχω μεγάλο έρωτα με τον Μιχάλη Ρακιντζή

Σοφία Αρβανίτη: Έχω μεγάλο έρωτα με τον Μιχάλη Ρακιντζή

Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε για την καριέρα της αλλά και τον Μιχάλη Ρακιντζή

Μια αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε η τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη. Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα της αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Την περίοδο που έκανα συνεργασίες με στυλίστες γιατί ήμουν μέρος του lifestyle μου είχαν πει να αλλάξω τα μαλλιά μου, αλλά εγώ κάνω πάντα του κεφαλιού μου. Το τραγούδι «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» το είχα πιστέψει από την αρχή. Το είχε αγαπήσει πάρα πολύ ο κόσμος. Και ο Μιχάλης το είχε πιστέψει. Όταν το παρουσίασα σε μια εκπομπή της Κορομηλά ήμασταν πολλοί καλλιτέχνες στο πλατό πραγματικά ένιωθα την ανατριχίλα στα πρόσωπά της. Όλοι ένιωθαν ότι θα γίνει κάτι με αυτό το τραγούδι», είπε η Σοφία Αρβανίτη.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η ίδια αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή.

«Δε με ενοχλεί να με συνδέουν με τον Μιχάλη Ρακιντζή, το απολαμβάνω, είμαστε οικογένεια πλέον. Ήταν πολύ συγκινητική η πρότασή του να βρεθούμε μαζί στην σκηνή. Έχω μεγάλο έρωτα με τον Μιχάλη Ρακιντζή, δεν υπάρχει όμως περίπτωση επανασύνδεσης. Τον τίτλο που βάζω στην σχέση μας είναι ένα τραγούδι ‘ποτέ μου δε σου είπα δικός σου για πάντα», πρόσθεσε.