GOSSIP

Κατερίνα Στικούδη: Μπήκε στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης - Τα λόγια αγάπης για τον σύζυγό της

Κατερίνα Στικούδη: Μπήκε στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης - Τα λόγια αγάπης για τον σύζυγό της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη, η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Κατερίνα Στικούδη για την περίοδο εγκυμοσύνης που διανύει. Η τραγουδίστρια μίλησε για το πώς διαχειρίζεται την εγκυμοσύνη και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού με τον μικρό της γιο αλλά και τη σχέση αγάπης που έχει με τον σύζυγό της.

«Η εγκυμοσύνη πάει πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή τώρα μπήκα στον 6ο. Έχω μάθει το φύλο αλλά δε στο λέω, δεν είμαστε σίγουροι 100% γιατί μας μπερδεύει λίγο ομφάλιος λώρος αλλά εγώ μέσα μου ξέρω τι φουρνίζω τι ετοιμάζω…» αποκάλυψε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Για το πώς περιγράφει στον γιο της τον ερχομό του μωρού ανέφερε: «Του εξηγώ, είναι πολύ καλό παιδάκι νομίζω θα τα πάμε πάρα πολύ καλά όπως όλες οι οικογένειες έτσι και εμείς θα δώσουμε το δικό μας αγώνα, τα αδερφάκια να είναι μονιασμένα, να αγαπιούνται και αν διαφωνούν κάποιες φορές και αυτό μες στο πρόγραμμα είναι μου αρέσει που είμαι μανούλα, μου αρέσει αυτός ο ρόλος και τη μητρότητα δεν πίστευα ότι θα την αγκαλιάσω τόσο πολύ και θα νιώθω τόσο όμορφα μέσα σε αυτό».

Στο τέλος μίλησε με όμορφα λόγια για τον σύζυγό της: «Ο σύζυγός μου είναι πολύ υποστηρικτικός, είναι δίπλα μου σε όλα, νιώθω δυνατή που μπορώ να κάνω πράγματα, δεν συμφωνούμε σε όλα αλλά παρότι μπορεί να είμαστε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μαζί εμένα πάλι δεν μου φτάνει έχω κολλήσει τι μου κάνει δεν ξέρω...».